100 uur voor KWF

Rob maakt 24 uur per dag Collectebonanza

  1. Nieuwschevron right
  2. Rob maakt 24 uur per dag Collectebonanza

Rob maakt tijdens de NPO Radio 2 Collecteweek 24 uur per dag radio vanuit zijn huis in Almere. Dat doet hij niet alleen!

Hulp van bekende vrienden

Uiteraard krijgt hij hulp van Caroline en vrienden van de Platenbonanza. Zo schuiven Leo Blokhuis, Matthijs van Nieuwkerk, Nico Dijkshoorn, Paul de Leeuw, Lex Harding en Jeroen van Inkel aan. Wil jij deze actie steunen? Doneer dan via Rob’s actiepagina. Tijdens de NPO Radio 2 Collecteweek hoor je Rob dagelijks van 14.00 tot 18.00 en van 00.00 tot 06.00 uur op NPO Radio 2. Hou jij Rob liever de volle 24 uur in de gaten? Dat kan via KX Radio.

NPO Radio 2 Collecteweek-podcast

Tijdens de NPO Radio 2 Collectebonanza worden een aantal bijzondere radio-uren gemaakt. Om deze niet verloren te laten gaan bundelen we ze in een podcastreeks. Check hier de volgende podcasts:

Lieve Paul

Het radioprogramma Lieve Paul keert eenmalig terug! Paul de Leeuw en Paul van der Lugt kruipen tijdens de NPO Radio 2 Collecteweek nog één keer achter de microfoon om jouw relatieproblemen op te lossen. Stuur jouw probleem hier in.

Dien jouw verzoekje(s) in

Geen bonanza zonder plaataanvragen! Hier kan je jouw favoriete nummer opgeven:

SMS 'Radio' naar 4333

Benieuwd hoe jij ook je financiële steentje bij kan dragen? Dat doe je door 'Radio' naar 4333 te sms'en (zo doneer je automatisch 2 euro) of doe een donatie via de actiepagina van Rob.

NPO Radio 2 Collecteweek

NPO Radio 2 steunt van 3 tot en met 7 september de collecteweek van KWF Kankerbestrijding. Rob, Bart, Wouter, Frank en Timur zetten zich in om deze ziekte onder de aandacht te brengen. Ieder doen ze dat op hun eigen manier. Zo gaat Rob een hele week radio maken en gaat Timur op bezoek in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis.

Benieuwd wat de andere DJ's gaan doen? Lees hier meer over de NPO Radio 2 Collecteweek.

Foto: Bullet-Ray

Ster advertentie
Ster advertentie