100 uur voor KWF

Route NPO Radio 2 Collectebus

  1. Nieuwschevron right
  2. Route NPO Radio 2 Collectebus

Wouter en Frank slaan de handen ineen en toeren met de NPO Radio 2 Collectebus door het land om te collecteren in gemeenten waar KWF hun hulp hard kan gebruiken.

NPO Radio 2 Collectebus

Sommige gemeenten kunnen best wat hulp gebruiken bij het collecteren. Daarom toeren Frank en Wouter met de NPO Radio 2 Collectebus door het land om in verschillende plaatsen hun steentje bij te dragen. Samen met de inwoners collecteren ze op unieke wijze ten behoeve van KWF en proberen ze in vijf dagen tijd bij 5000 deuren aan te bellen.

Route

De NPO Radio 2 Collectebus strijken neer in de volgende plaatsen:

Maandag 3 september Olst
Dinsdag 4 september Terschelling
Woensdag 5 september Haastrecht
Donderdag 6 september Maastricht
Vrijdag 7 september Roosendaal

NPO Radio 2 Collectehulpteam

De mannen kunnen wel wat mentale steun gebruiken tijdens hun uitdaging. Hiervoor hebben we het NPO Radio 2 Collectehulpteam opgericht! Geef je hier op:

SMS 'Radio' naar 4333

Benieuwd hoe jij ook je financiële steentje bij kan dragen? Dat doe je door 'Radio' naar 4333 te sms'en (zo doneer je automatisch 2 euro) of doe een donatie via de actiepagina van Rob.

NPO Radio 2 Collecteweek

NPO Radio 2 steunt van 3 tot en met 7 september de collecteweek van KWF Kankerbestrijding. Rob, Bart, Wouter, Frank en Timur zetten zich in om deze ziekte onder de aandacht te brengen. Ieder doen ze dat op hun eigen manier. Zo gaan Wouter & Frank op pad met de NPO Radio 2 Collectebus en gaat Timur in gesprek met patiënten in het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis.

Benieuwd wat de andere DJ's gaan doen? Lees hier meer over de NPO Radio 2 Collecteweek.

Foto: Bullet-Ray

Ster advertentie
Ster advertentie