Annemiekes A-Lunch
AVROTROS

Annemieke spreekt met de derde afvaller van Wie Is De Mol?

foto: AVROTROS
  1. Nieuwschevron right
  2. Annemieke spreekt met de derde afvaller van Wie Is De Mol?

Wie Is De Mol? is in volle gang! Net als voorgaande jaren spreekt Annemieke met de afvallers tijdens Annemiekes A-Lunch.

Het 23ste seizoen van het populaire tv-programma speelt zich af in Zuid-Afrika. Anke de Jong, Annick Boer, Daniël Verlaan, Jurre Geluk, Nabil Aoulad Ayad, Ranomi Kromowidjojo, Sander de Kramer en Soy Kroon zaten aan het begin van de aflevering nog in het spel.

Net zoals voorgaande jaren spreekt Annemieke Schollaardt exclusief in haar radioprogramma Annemiekes A-Lunch met de afvaller van iedere aflevering. Dit artikel bevat daarom logischerwijs spoilers. Lees niet verder als je nog niet de laatste uitzending hebt gezien.

Annemieke spreekt afvaller #3: Sander de Kramer

“Chief Ouwe Dibbes” (echte vriend) Sander de Kramer is niet onbekend in Afrika, want hij doet daar echt ontzettend goed werk. Hij bouwt scholen voor kinderen die anders niet naar school gaan. Sander was daarom heel blij dat hij voor Wie Is De Mol? naar Zuid-Afrika mocht, maar helaas kwam zijn deelname al na 3 afleveringen ten einde. Gelukkig mocht hij nog door de woestijn racen op quads en rondrennen op een groot schip. Zingen in een koor was echter niet helemaal zijn ding:

Annemieke spreekt met de derde afvaller van Wie Is De Mol?

Quote

Rik is echt de ongrijpbare. We hadden nog steeds geen geld gehad.

Sander de Kramer

Annemiekes A-Lunch

Je hoort Annemiekes A-Lunch maandag tot en met vrijdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie