Programma
AVROTROS

Hila Noorzai presenteert extra seizoen van Wie Is De Mol? met onbekende Nederlanders

foto: AVROTROS
  1. Nieuwschevron right
  2. Hila Noorzai presenteert extra seizoen van Wie Is De Mol? met onbekende Nederlanders

Het is al lang een wens van WIDM?-liefhebbers: een Nederlands seizoen met onbekende spelers. Vanaf morgen komt het in vervulling en kun je een nieuw, extra, seizoen streamen op NPO Start.

Bij Annemieke vertelt presentator Hila Noorzai dat de langgekoesterde wens van kijkers eindelijk in vervulling komt. Deze exclusieve streaming-editie van Wie Is De Mol? met onbekende Nederlanders zal heel fris aanvoelen, voegt ze hier aan toe. Er is een nieuwe regisseur en het zal ook een andere opbouw krijgen omdat de show is gemaakt voor streaming.

De Mol in Oman

Tien “gewone” Nederlanders zijn afgereisd naar Oman. Pas daar krijgen ze te horen dat ze niet in, zoals AVROTROS het eerder aangaf, ‘The Game’ zitten maar in een speciale versie van ‘Wie Is De Mol?’. Hoe hebben de spelmakers deze mollenstreek aangepakt? In België kennen we De Mol al met onbekende spelers. Gaat het er straks vergelijkbaar aan toe? Hila vertelt erover in het fragment hieronder.

De streaming-editie van Wie is de Mol? is vanaf 28 juni te streamen bij AVROTROS op NPO Start. Vier weken lang verschijnen er elke vrijdag twee nieuwe afleveringen.

Hila Noorzai presenteert extra seizoen van Wie Is De Mol? met onbekende Nederlanders

Annemiekes A-Lunch

Je hoort Annemiekes A-Lunch met Annemieke Schollaardt iedere werkdag tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 2.

Foto: AVROTROS

Ster advertentie
Ster advertentie