Annemiekes A-Lunch

Annemieke belt met de drie finalisten van Wie Is De Mol? seizoen 22

AVROTROS
foto: avrotros
  1. Nieuwschevron right
  2. Annemieke belt met de drie finalisten van Wie Is De Mol? seizoen 22

Zaterdagavond weten we eindelijk het antwoord op de vraag die Nederland al tien weken bezighoudt: Wie is de Mol? Het is Annemieke gelukt om de drie finalisten aan de lijn te krijgen. Let op: spoilers!

Hoe gaat het met de spanning? De livefinale is natuurlijk best wel een dingetje, vooral met de maandenlange opbouw die finalisten Everon, Fresia en Kim-Lian meemaken. Annemieke vraagt het drietal naar allerlei momenten uit de reis. Uniek dit seizoen was bijvoorbeeld dat de afvallende kandidaten naar een andere locatie werden gebracht. Hoe ervaarden de finalisten dit? Fresia vertelt dat iedereen natuurlijk in het spel wil blijven, maar er komt op een gegeven moment een punt in het programma dat je je bewust bent dat het drukker wordt in het afvallershotel. Je gaat dan fantaseren over wat zij aan het doen zijn, voegt ze daar aan toe. Wat blijkt nou achteraf, die fantasieën kloppen!

Quote

Dan waren wij nog allemaal argwanend naar elkaar aan het kijken en zij waren lekker aan het chillen en aan het drinken in de zon.

Fresia over de spelers’ kijk op het afvallershotel

Vol emotie

Dat Wie Is De Mol? pittig kan zijn is geen geheim. Vooral Everon maakt dit seizoen hele emotionele momenten mee. Je wordt in een bubbel gegooid met mensen die je niet kent. Je groeit al heel snel naar elkaar toe door 24/7 het spel te spelen. Met hoe WIDM? in elkaar zit wil je zelf natuurlijk niet naar huis, maar hierdoor wil je ook niet dat anderen gaan. Dit maakt het erg lastig om afscheid te nemen, zegt hij.

In het gesprek hoor je ook de favoriete opdrachten van Everon, Fresia en Kim-Lian én welk liedje de reis van de 3 finalisten perfect samenvat…

Annemieke belt met de drie finalisten van Wie Is De Mol? seizoen 22

Annemiekes A-Lunch

Je hoort Annemiekes A-Lunch maandag tot en met vrijdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie