Annemiekes A-Lunch
AVROTROS

Tim Knol gaat het land weer in met tour én wandeltochten

foto: Bullet-Ray van Olphen
  1. Nieuwschevron right
  2. Tim Knol gaat het land weer in met tour én wandeltochten

Zanger, liedjesschrijver én wandelguru Tim Knol is Prominent Aanwezig bij Annemiekes A-Lunch om daar te vertellen over zijn nieuwe tour, het nieuwe album dat eraan zit te komen en zijn Wandelclub.

Lightyears Better tour

Hij is ondertussen alweer bezig met een nieuw album, maar eerst gaat Tim Knol eindelijk weer door het hele land optreden met zijn Lightyears Better tour: “Lekker spelen, want dat kluizenaarsbestaan ben ik wel een beetje klaar mee”, aldus de zanger. Het publiek mag tijdens de tour iedere avond een compleet ander optreden verwachten, waarbij Tim ook alvast wat nieuwe nummers gaat uitproberen.

De Wandelclub

Tim Knol gaat dus gelukkig weer lekker optreden, maar toch heeft hij ook iets positiefs overgehouden aan de coronaperiode: De Wandelclub. Ook zonder covid blijft Tim zijn wandering heart volgen, want ook deze zomer organiseert Tim weer wandeltochten. Hij neemt daarbij z’n gitaar mee en sluit de tocht af met een optreden. “Corona ligt achter ons, maar De Wandelclub is er nog steeds. En daar ben ik blij om, want het is zó leuk om te doen.”

Tim Knol gaat het land weer in met tour én wandeltochten

Video niet beschikbaar

Annemiekes A-Lunch

Annemiekes A-Lunch beluister je iedere werkdag tussen 12.00 en 14.00u op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie