Annemiekes A-Lunch
AVROTROS

Paul spreekt Wie Is De Mol?-afvaller #8: "Het avontuur is voorbij, maar je vriendjes gaan door"

  1. Nieuwschevron right
  2. Paul spreekt Wie Is De Mol?-afvaller #8: "Het avontuur is voorbij, maar je vriendjes gaan door"

Voor het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol? zijn elf bekende Nederlanders naar Albanië gereisd om de mol te ontmaskeren (of om zoveel mogelijk geld uit de pot te halen). In Annemiekes A-Lunch spreekt Annemieke of Paul iedere week de afvaller van de laatste aflevering. Logischerwijs bevat dit artikel spoilers, mocht je die aflevering nog niet hebben gezien.

De aflevering begon met een kleurrijke opdracht. Het hele dorp Gjirokastër werd door de kandidaten op z'n kop gezet voor het zogenaamde “wereldrecord tapijtleggen op straat”. Voor de tweede opdracht moesten er in de haven van Dürres met containers worden gesleept, en voor de derde opdracht moest er flink gegraven worden. Iets wat in elk geval voor de mol toch geen probleem zou moeten zijn. Uiteindelijk werd er slechts één volledige step uit het zand gehaald.

Quote

Het avontuur is voorbij en je vriendjes gaan gewoon door. We hadden de ongelofelijke mazzel dat het zo’n leuke groep was.

Thomas van Luyn over het contact binnen de groep

Afvaller #8

De drie finalisten van Wie Is De Mol? 2022 zijn Fresia, Everon en Kim-Lian. Het was komiek en presentator Thomas van Luyn die vlak voor de eindstreep het spel heeft moeten verlaten. Hij dacht eigenlijk al vijf executies lang dat hij eruit zou vliegen, maar Thomas heeft het toch tot de laatste aflevering voor de finale volgehouden. Paul sprak hem tijdens de A-Lunch, en vroeg Thomas gelijk ook even waarom hij nou precies We Are The World zong toen hij op z'n kop in een grote koeltoren hing.

Paul spreekt Wie Is De Mol?-afvaller #8: "Het avontuur is voorbij, maar je vriendjes gaan door"

Annemiekes A-Lunch

Je hoort Annemiekes A-Lunch maandag tot en met vrijdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie