Annemiekes A-Lunch
AVROTROS

Livesensatie Son Mieux is helemaal klaar voor een nieuwe festivalzomer

foto: Bullet-Ray van Olphen
  1. Nieuwschevron right
  2. Livesensatie Son Mieux is helemaal klaar voor een nieuwe festivalzomer

Son Mieux was een van dé bands die je afgelopen zomer gezien moest hebben. Annemieke belt tijdens de A-Lunch met zanger Camiel om alvast te peilen wat ze dit festivalseizoen voor ons in petto hebben.

Beetje bij beetje zien we de zon weer wat vaker en gaan we richting warmere temperaturen. Het festivalseizoen is al voorzichtig begonnen en barst straks weer volledig los. Tijd om te bellen met de zanger van een van dé festivalsensaties van afgelopen zomer: Camiel Meiresonne van Son Mieux.

Nieuwe muziek en een volle agenda

Een jaar geleden kwam Multicolor uit, dat een van de grootste hits van 2022 is geworden. Op dit moment heeft Son Mieux ook weer een NPO Radio 2 TopSong te pakken met Tell Me More. De zaken gaan goed en Camiel heeft heel erg veel zin in de komende periode, vertelt hij bij Annemiekes A-Lunch.

Quote

We mogen weer! De festivals komen eraan, we zijn weer muziek aan het uitbrengen… I’m in a good place.

Camiel van Son Mieux

Son Mieux houdt van een feestje maken, en dat gaan ze zeker weer doen op alle festivals die op hun uitpuilende agenda voor komend seizoen staan. Iets wat voor Camiel als een raar toetje voelt: “Ik had persoonlijk niet verwacht nog over vorig jaar heen te kunnen, maar dan sta je dit jaar ineens op Lowlands, Sziget en ook nog eens twee keer in de AFAS. Er komen nog meer jongens- en meisjesdromen uit.”

Livesensatie Son Mieux is helemaal klaar voor een nieuwe festivalzomer

Video niet beschikbaar

Annemiekes A-Lunch

Annemiekes A-Lunch beluister je iedere werkdag tussen 12.00 en 14.00u op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie