Annemiekes A-Lijst
AVROTROS

In gesprek met de finalisten van WIDM 2018

  1. Nieuwschevron right
  2. In gesprek met de finalisten van WIDM 2018

Zaterdag 10 maart 2018 is de grote finale van Wie Is De Mol?. Vlak voor de finale sprak Annemieke de finalisten over de platen die hen door het spannende avontuur hebben gesleept.

FINALIST: RUBEN HEIN

De WIDM-plaat van Ruben

De getalenteerde Ruben heeft tijdens het Wie Is De Mol? avontuur zijn liefde voor muziek veel gedeeld met andere kandiaten. Toen Annemieke naar zijn favorieten platen vroeg, kwamen daar ook pareltjes uit. "Bij sommige platen komt een herinnering weer helemaal naar boven, alsof ik het weer beleef." Bij welke singles zal Ruben weer de spanning en het enthousiasme van het spel voelen?

FINALIST: OLCAY GULSEN

De WIDM-plaat van Olcay

De kandiaten waren tijdens het verblijf in Georgië niet de hele tijd bezig met informatie opschrijven in hun mollenboekje, henzelf verdacht maken en het ontrafelen van De Mol. Om even niet met het bloedstollende spel bezig te hoeven zijn, trok Olcay zich vaak terug om muziek te luisteren. Eén van de andere finalisten raadde haar een album aan, met een single die direct haar lievelingsnummer werd!

FINALIST: JAN VERSTEEGH

De WIDM-plaat van Jan

Jan laat met een truucje zien welke nummers hij veel heeft geluisterd tijdens de opnamens van Wie Is De Mol?. Er is een single die voor Jan perfect zijn gevoel omschrijft tijdens de opdrachten: veel vreugde, oplettendheid en vooral heel veel stress. Welke plaat zou dit zijn? Hij vertelde het aan Annemieke!

Ster advertentie
Ster advertentie