Aan de Slag!
AVROTROS

Bart en Jeangu op 1.5 km ‘naast elkaar’ via greenscreen verbinding

  1. Nieuwschevron right
  2. Bart en Jeangu op 1.5 km ‘naast elkaar’ via greenscreen verbinding

Een week lang is Jeangu Macrooy iedere dag te gast bij Aan De Slag!, deze week live vanuit Ahoy, Rotterdam. Alleen niet fysiek, maar via de wonderen der techniek.

Bart Arens is echt geen groentje wat gesprekken met artiesten betreft, al omschrijft hij zijn onderonsje met songfestivalkandidaat Jeangu Macrooy als het 'raarste interview' dat hij ooit gedaan heeft. De zanger zit namelijk niet anderhalve meter bij hem vandaan, maar anderhalve kilometer! Met behulp van een groen scherm en een videoverbinding lijkt het echter alsof ze gezellig naast elkaar zitten.

'Repetities vragen veel energie'

Er is genoeg te bespreken in aanloop naar de finale van het Eurovisie Songfestival aanstaande zaterdag, waar Jeangu Macrooy Nederland vertegenwoordigt met Birth Of A New Age. Zo keuvelt hij met Bart over zijn favoriete artiesten en de repetities voor de finale. "De repetities vragen sowieso wel veel energie", aldus de zanger. "We gaan er gefocust in. Elke repetitie is een kans om het net weer iets beter te maken."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Eurovisie Songfestival 2021

Van dinsdag 18 mei tot en met zaterdag 22 mei vindt het Eurovisie Songfestival 2021 plaats in Ahoy, Rotterdam en NPO Radio 2 brengt dagelijks verslag uit. Luister ook naar De Officiële Songfestival Podcast en kijk naar Bureau Eurovisie.

Internationale Songfestival Top 50

De Internationale Songfestival Top 50 wordt op de finaledag van het Eurovisie Songfestival op 22 mei uitgezonden tussen 12.00 en 16.00 uur, gepresenteerd door Paul en Cielke vanuit Ahoy, Rotterdam.

Foto omslag: AVROTROS

Ster advertentie
Ster advertentie