Aan de Slag!
AVROTROS

OG3NE onverwacht te gast bij Aan De Slag!

  1. Nieuwschevron right
  2. OG3NE onverwacht te gast bij Aan De Slag!

Bart was vanochtend erg verrast door OG3NE. Zonder dat hij het wist kwamen ze de studio binnen!

Het Eurovisie Songfestival

Tijdens het Eurovisie Songfestival dit jaar was OG3NE vaak te horen op NPO Radio 2 tijdens RadiOG3NE, een programma met Bart vanuit Kiev rondom de Songfestival-belevenissen van de meiden.

Na het Songfestival hebben ze niet stilgezeten. Er stonden nog veel optredens op de agenda waardoor ze meteen weer volop aan de bak gingen. Vlak hierna kwamen de zussen in een heftige periode. Het overlijden van hun moeder trof ze erg zwaar. De zussen hebben de tijd genomen die ze nodig hadden. Nu zijn de meiden terug met veel nieuw werk!

Top 2000 Shuffle

De Top 2000 Shuffle wordt normaal gesproken gespeeld door een luisteraar, die bepaalt welk nummer Bart gaat draaien. Vandaag werd de Shuffle gespeeld door OG3NE. Omdat de Shuffle vol zat met alleen maar geweldige nummers stelde Amy voor om alle drie hun keuzes te draaien. Amy koos voor Billy Joel met ‘She’s Always A Woman’, Lisa koos voor ‘Give Me Love’ van Ed Sheeran en Shelley ging voor de Bee Gees met ‘How Deep Is Your Love’.

Muziekfeest van het Jaar

De meidengroep is druk bezig met hun clubtour. Ook gaan ze op 8 december optreden tijdens het Muziekfeest van het Jaar in de Ziggo Dome! Het is een symfonische avond, en dat betekent dat er een orkest staat met wie OG3NE samen gaat spelen.

Ster advertentie
Ster advertentie