Daft Punk remixt

Daft Punk heeft genoeg van alle remixes die er te vinden zijn van hun hit

Hele lange remix

De hit ‘Get Lucky’ met Pharrell Williams (N.E.R.D. / Neptunes) en Nile Rodgers (Chic) zal in een extra lange nieuwe versie verschijnen. Het nummer zal ruim tien minuten lang zijn en zal wellicht wederom de zomerhit kunnen worden.

Remix album?

Er zullen binnenkort nog meer remixes uitkomen van het album Random Access Memories gemaakt door Daft Punk zelf. “We maken eigenlijk nooit remixes. Maar we staan er dit keer wel voor open. De nieuwe versie van ‘Get Lucky’ is onze eerste remix,” aldus mede-oprichter Thomas Bangalter in een interview met BBC Radio 1. De remix van ‘Get Lucky’ verschijnt ten eerste alleen op vinyl. Hoogstwaarschijnlijk zullen alle remixes van het Random Access Memories van Daft Punk gebundeld worden tot een nieuw album.

Ontmaskerd

Dit weekend is het duo achter Daft Punk, Thomas Bangalter en Guy-Manuel de Homem-Christo op de kiek gezet zonder helmen. Al jaren dragen de Franse heren maskers en helmen om niet herkend te worden. Maar een privé-foto van een bandje gooide roet in het eten. De Engelse krant The Sun wist de foto te bemachtigen en heeft deze gepubliceerd. Bekijk hier de foto.

 

STER Advertentie
STER Advertentie