Rihanna kondigt nieuw reggaealbum aan

R9?

In een interview met Times 'T magazine heeft Rihanna bevestigd dat er een nieuw reaggaealbum aan zit te komen!

De 31-jarige zangeres heeft nog niet aangegeven wanneer het abum wordt uitgebracht en ook de titel van het album is nog niet bekend. Ook al heeft de zangeres er wel al een idee over: "Ik denk dat ik het maar gewoon R9 moet noemen, want dat doen mijn fans ook. Ze vragen me constant wanneer R9 klaar is. Hoe kan ik nog met een andere titel komen nadat dit zo in mijn hoofd is geprent?", legt ze uit. 

Samenwerking met Lady Gaga? 

De interviewer stopt niet met vragen, want wat voor nummers kunnen we verwachten? Nieuwe samenwerkingen? Op internet wordt druk gespeculeerd dat Rihanna met Lady Gaga iets gaat opnemen. "Dat gerucht is waarschijnlijk begonnen omdat ze me is gaan volgen op Instagram. Er staat niets gepland, maar ik sta er wel voor open", vertelt ze. Wel geeft ze aan dat Drake niet te horen zal zijn op het nieuwe reggaealbum.  "In ieder geval niet op dit album", aldus Rihanna. De rapper was te horen op hits als 'Work', 'Take Care' en 'What's My Name'. 

Het laatste album van Rihanna komt uit 2016. In 2017 heeft ze nog wel samengewerkt met N.E.R.D, Kendrick Lamar en DJ Khaled. 

Foto omslag: ANP 

STER Advertentie
STER Advertentie