Krystl live bij Ekdom in de Ochtend

She's back!

Die nieuwe single van Krystl moesten we natuurlijk héél snel live in de studio horen! Zo gezegd, zo gedaan!

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Iets meer dan een week geleden was daar ineens, vrijwel onaangekondigd, een nieuwe single van Krystl! Dat was heel goed nieuws, want 'Losing My Head' klonk zo lekker dat ze er meteen de NPO Radio 2 Topsong mee scoorde. Niet lang daarna kwam ze bij Gerard op de vroege morgen laten horen hoe deze live klinkt.

Krystl is terug en weet het zeker: ik wil muziek maken!


Stoppen?

Het was een tijdje stil rondom Krystl. Letterlijk en figuurlijk, want niet alleen ging ze op stilteretraite, ook kwam er (volgens ons veel te) lang geen muziek uit. Ze heeft zelfs even getwijfeld of ze wel door moest gaan met muziek maken. Uiteindelijk kwam het toch op zijn pootjes terecht en begon ze weer te werken aan nieuw materiaal. Dat levert 'Losing My Head' op, maar er ligt nog meer op de plank. We kunnen niet wachten op meer materiaal!

Cave cover

In de tussentijd hoeven we het niet alleen met de single te doen, want Krystl waagde zich aan een enorme Top 2000-classic. Op voorhand zelf nog enige twijfel, maar wat maakte ze een supermooie versie van 'Into My Arms'!

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.STER Advertentie
STER Advertentie