André van Duin live bij Ekdom in de Ochtend

Altijd welkom!

Jaaaaaahoor! Eigenlijk heb je nooit een reden nodig om held André van Duin uit te nodigen, want hij is al-tijd welkom. En nog mooi zingen ook!
Het was op dinsdagmorgen 17 januari 2017 eindelijk zo ver: André van Duin kwam bij Gerard langs in de studio! Best een momentje hoor, want Gerard en André go waaaaaaaay back. Tenminste wat betreft Gerard, want of André nu op tv of radio was, hij was altijd een beetje aanwezig in Gerards leven. En dat geldt eigenlijk voor alle Nederlanders.

Andre van Duin is een soort familielid van alle Nederlanders


Wim Sonneveld

Alleen dat al was reden genoeg om hem met open armen te ontvangen, maar er is meer. Hij heeft namelijk een tijd geleden een album gemaakt met daarop zijn versies van de mooiste luisterliedjes van Wim Sonneveld. Een album vol prachtige plaatjes zoals 'Margootje', die hij in de Radio 2-studio wonderschoon deed met de all star ​band die hij mee had genomen.Heel Holland Bakt

Eerder in het jaar schrok Gerard toch ook wel even toen hij las dat André niet grappig meer zou doen. Dat viel gelukkig allemaal wel mee, maar hij wil graag ook wat serieuzere dingen gaan doen. Je kunt niet voor eeuwig die lolbroek blijven. Maarja... als je even naar Heel Holland Bakt kijkt, blijft het toch wel lachen met meneer Van Duin hoor. Kun je weinig aan doen.

Andre van Duin hoeft geen duopresentatie bij HHB


Over Heel Holland Bakt gesproken, het is nog niet helemaal duidelijk of het volgende seizoen door Martine Bijl of wederom door André van Duin gepresenteerd wordt. Als het aan hem ligt, mag Martine het stokje weer overnemen, maar dan moet ze zich wel fit genoeg voelen. Een duopresentatie zag Gerard wel zitten, maar hijzelf minder. "Zoveel stelt het ook weer niet voor hoor, maar misschien kunnen we de klussen verdelen. Dat ik bijvoorbeeld Smaakt Naar Meer doe en Martine gewoon het programma." Hoe dat afloopt, moeten we nog zien dus.

Top 2000-"cover"

Het was niet alleen gezellig, ook muzikaal zat het goed. Na 'Margootje' wilde André met alle liefde nog een plaat uit de Top 2000 spelen. Het leven kan zo simpel zijn, want het prachtige 'Het Dorp' stond dit jaar gewoon op nummer 55 én op het coveralbum dat eerder dit jaar uitkwam. Dat leverde dit op... Zo, zó mooi!Supersnelle 60 Seconden

Maar zelfs toen was de ochtend nog niet ten einde, want zelfs meneer Van Duin moest eraan geloven: de Supersnelle 60 Seconden. Het interview dat binnen een minuut zo ver de diepte ingaat dat de geïnterviewde er zelf vaak wat beduusd van is. André niet. Hij scoorde direct de topscore van 2017. JAAAAHOOR!

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.STER Advertentie
STER Advertentie