James Morrison live bij Ekdom in de Ochtend

'Stay Like This'

Weer een topartiest bij Gerard Ekdom op de koffie: James Morrison kwam akoestisch, intiem een track van zijn nieuwe album spelen.


Wat een man! Na jarenlang de ene na de andere hit te hebben gescoord, kwam vorige herfst zijn volgende plaat uit: Higher Than Here

Demonen

Eerste wapenfeit was 'Demons' die we op Radio 2 met heel veel liefde gedraaid hebben. Het allereerste wat natuurlijk als vraag opkomt is natuurlijk of James écht last heeft van demonen en een soort excorcist nodig heeft.

James Morrison heeft last van spoken


Binnenkort komt er een nieuwe single aan, maar bij Gerard speelde hij een albumtrack die akoestisch bijzonder goed uit de verf komt, namelijk 'Stay Like This'. Hierboven zie je het dat fantastische resultaat.

James Morrison op Pinkpop 2016

Bij een nieuwe plaat en single hoort een tourtje en James had op zijn site nog een vrij gapend gat deze zomer staan rondom Pinkpop. Daarom was Gerard benieuwd of hij in Landgraaf op het podium zou klimmen en toen... toen praatte hij zijn mond een beetje voorbij.

James Morrison op Pinkpop 2016, zegt 'ie zelf


Supersnelle 60 Seconden

Hij had er wat moeite mee en behaalde een bijna genant aantal beantwoordde vragen, maar hij ging vooral voor de kwaliteit van de antwoorden. In ieder geval moest James Morrison ook aan het supersnelle interview met Gerard Ekdom geloven. De vraag blijft nog wel staan: wat heeft 'ie als laatste gekocht? Heel geheimzinnig.

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.STER Advertentie
STER Advertentie