Carolien in gesprek met de mannen van Racoon

AVROTROS Muziekcafé

In het eerste uur gaat Carolien in gesprek met Racoon. Zo bepaalt de band welke muziek er gedraaid wordt én hebben luisteraars een aantal mooie vragen voor de band! Bekijk hier de interviews terug. (Foto: Bullet-Ray)

Racoon trapt het jaar af bij Muziekcafé. En de mannen zijn toch ietwat gespannen! "Ik ben heel erg zenuwachtig," aldus Dennis. Check hier het fragment:Er kwamen ook leuke vragen van de luisteraars binnen voor Racoon. Zo ook van luisteraar Sabine: "Zijn er nog andere genres die Racoon nog wil uitproberen?" Check het antwoord hier:De mannen zijn in het eerste uur van Muziekcafé verantwoordelijk voor de muziek die er gedraaid wordt. Zo ook 'Sixteen Tons' van Tennessee Ernie Ford, die Bart heeft uitgekozen. Hij luisterde dat nummer altijd met zijn vader thuis. "Mijn vader is de gaafste vader van de wereld," stelt hij. Check het fragment hier: En dan nog een brandende vraag van luisteraar Karin: "Zou Racoon mee willen doen met het Eurovisie Songfestival"? Hun keuze daarin is in de afgelopen jaren wel veranderd. Bekijk hun antwoord hier:Corona heeft voor iedereen veel impact gehad. Hoe ervaren de mannen van Racoon het? "Het live spelen mis ik wel heel erg," aldus Maarten. Bekijk het fragment hier:
Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties