Ilse DeLange treedt samen met Michael Schulte op tijdens Eurovision: Europe Shine A Light

AVROTROS Muziekcafé

Aan de telefoon: Ilse DeLange. Tijdens haar repetitie, op gepaste afstand, belt ze met Daniel. Ze vertelt over het productieproces van haar nieuwe album 'Changes', dat komende vrijdag uitkomt. Daarnaast bespreekt ze haar plannen voor komend weekend tijdens Eurovision: Europe Shine A Light.

"Ik kan het soms zelf niet geloven dat we het gered hebben" 

Een nieuw album, een nieuw team. "Het was totaal anders," aldus Ilse DeLange over het productieproces van Changes. Het begon in januari dit jaar en het is gelukt: het nieuwe album komt vrijdag uit. "Ik kan het soms zelf niet geloven dat we het gered hebben." De gelijknamige single werd afgelopen maand al TopSong bij NPO Radio 2. 

Verder vertelt ze onder andere over haar optreden met Michael Schulte tijdens Eurovision: Europe Shine A Light, dat komend weekend gaat plaatsvinden. En dat belooft een mooi optreden te worden. Bekijk hier het hele fragment:
Beluister hier het duet van Ilse DeLange met Michael Schulte, 'Wrong Direction':

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.MUZIEKCAFÉ

Je hoort Muziekcafé op zaterdag en zondag van 16:00 tot 18:00 uur op NPO Radio 2.

Omslagfoto: Bullet-Ray


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties