8 september 2018
AVROTROS Muziekcafé

04 september 2018 22:40

Afgelopen zaterdag was het eindelijk weer zover: we zonden weer live uit vanuit Podium de Vorstin in Hilversum! Jonathan Jeremiah, Sandra van Nieuwland en Son Mieux kwamen optreden. Kijk het hier terug!


Jonathan Jeremiah

Zijn nieuwe album is nét uit en heet Good Day. ​Nou, dat was het afgelopen zaterdag zeker! Jonathan Jeremiah speelde maar liefst vier nummers bij Muziekcafé. Bekijk ze hieronder: 

Sandra van Nieuwland

Het nieuwe album van Sandra van Nieuwland heet Human Alien en op 21 september. Bekend om haar licht ingetogen stemgeluid, een beetje in de lijn van Regina Spektor, kiest ze nu in de productie voor meer pit, “minder treurig” en meer spanning. Zaterdag gaf ze alvast een voorproefje en speelde ze onder andere haar nieuwe single 'Hum of Multitudes'.

​Son Mieux

Hun nieuwe single heet 'Everyday' en komt tevens op het debuutalbum van Son Mieux te staan. Ook zij waren afgelopen  zaterdag live bij de allereerste Muziekcafé van dit seizoen. 


Agenda


    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties