Artiest

Hit me TV

  1. Artiestenchevron right
  2. Hit me TV
Een Amsterdams viertal dat zichzelf een 'dance-band' noemt. In 2008 tourt de band door Nederland en Europa met hun naamloze album. Hun tweede album IIII III I, verschijnt in maart 2012.

Skip the Rush

De Amsterdamse knullen die samen Hit me TV vormen, spelen al een tijdje met elkaar als ze de naam van hun band in Hit Me TV veranderen. Skip the Rush wordt opgeheven nadat een gitarist opstapt en zanger Jaap Warmenhoven leert de synthesizer te bespelen. Nieuw geluid, nieuwe naam.

Maybe the Dancefloor

In juni 2008 komen de Amsterdammers met het nummer 'Maybe the Dancefloor'. Het staat op het eerste album van de band dat geproduceerd wordt door Frankie Duchene, de oprichter van Hooverphonic. Dat jaar gaat Hit me TV hun geluk beproeven op het podium. Ze staan op verschillende festivals en podia in Engeland, Finland en natuurlijk Nederland.

Stilte en III III I

Lang is het stil rond Hit Me TV. De tour loopt af in 2008 en er staat een tijd niets op het programma. In 2009 gaat hun platenmaatschappij The Entertainment Group ten onder. In 2012 brengt HIT ME TV het tweede album IIII III I uit in eigen beheer.

Nummers van Hit me TV