My Indigo live bij Ekdom in de Ochtend
'My Indigo' en 'The Rose'

29 november 2017 15:44

Sharon den Adel van Within Temptation solo is ook 's ochtends vroeg heel, héél erg goed.


Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Even geleden kwam Sharon den Adel van Within Temptation met een wonderschone solosingle. Onder de noemer My Indigo maakte ze de single 'My Indigo' en daarmee werd ze meteen 5-sterren Track en daarna ook NPO Radio 2 Topsong. Ook op eigen kracht is ze gewoon supergoed.

Sharon den Adel maakte na een moeilijke periode een prachtige solo-plaat als My Indigo


My Indigo

Het kwam doordat het schrijfproces rondom Within Temptation helemaal vastzat en Sharon ook persoonlijk niet door de makkelijkste periode ging. Het leverde wel een prachtige plaat op. Bij zo'n nieuwe soloplaat hoort een nieuwe naam als artiest. Dat werd, heel toepasselijk, ook My Indigo.

Within Temptation gaat door

Within Temptation-fans... geen paniek! Dit betekent niet het einde van de band!

Sharon den Adel: er komt een My Indigo-album en -clubtour, paar maanden later WT-plaat en nog geen s


Want na de albumrelease en bijbehorende clubtour van My Indigo (da's een nieuwtje!), is het gewoon weer tijd voor een volgend project met Within Temptation. Goddank, want die act willen we niet kwijt als Hollands trots!

Cover van... Bette Midler!?

Tot slot mocht ook Sharon niet weg voor zij een cover uit de Top 2000 had gespeeld. Al haar hele leven wordt ze achtervolgd door 'The Rose' van Bette Midler en ze vindt het misschien wel een van de mooiste songteksten ooit geschreven. De keuze was dus gauw gemaakt en het resultaat mag er wezen. Zelden zo veel goede reacties gehad op een live-artiest!

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.


Agenda


    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie1 Reacties

Geschreven door:   Donny 6 augustus 2018 - 16:05 uur

Great info. Lucky me I discovered your blog by accident (stumbleupon).
I've saved it for later!

Feel free to surf to my homepage ... http://www.xpornplease.com/video/136637/salesman-gives-anal-sex-to-two-blonde-babes-leora-and-paul-nude: http://www.xpornplease.com/video/136637/salesman-gives-anal-sex-to-two-blonde-babes-leora-and-paul-nude