Franks Dirty Job: dakdekken bij 100+ graden
IT'S A DIRTY JOB, BUT FRANK'S GOTTA DO IT

21 juni 2017 18:25

De Dirty Job die Frank vandaag uitprobeert is niet zozeer ‘vies’: vandaag is ‘ie vooral extreem heet!
Sommige mensen hebben een baan waar anderen hun neus voor op halen: ze vinden het bijvoorbeeld vies, of snappen niet dat iemand zo'n dirty job ook maar een dag lang uithoudt. Het is echter lullig om hier op neer te kijken, want deze keiharde arbeiders houden het land wel mooi draaiende!

LEKKER DEKKEN

Frank voelt zich nergens te goed voor en laat zich graag door Gerard op pad sturen om deze dirty jobs een dagje uit te proberen. Vandaag mag ‘ie het dak op: Frank leert namelijk van dakkerdekkers Harry en Dirk hoe 'ie een dakje dekt! Dekken kan Frank natuurlijk als geen ander, maar dakdekken blijkt toch een vak apart te zijn.

Extra hindernis voor Frank: hij heeft astma en zegt dat ‘ie bij de eerste teugen teer al "kruipend op de grond" ligt. Daarnaast maakt Frank zich zorgen dat z'n noest gekweekte lichaamsbeharing door al die hitte niet wegschroeit. Maar het levert wel wat op: je krijgt namelijk dikke spierballen van al dat dakdekken. Kijk maar naar dakdekker Dirk!

MAIL DIRTY JOBS

Heb jij een dirty job die Frank moét uitproberen? Mail dan naar ekdomindeochtend@radio2.nl en wie weet komt Frank je volgende week een handje helpen!
Oproep


Dr. Pop

Geef je op voor Dr. Pop en wie weet beantwoordt Gerard Ekdom jóuw muzikale vraag

Stel je vraag


Laat een reactie achter
Plaats reactie0 Reacties