Barts Classic Track NL #10: Nick & Simon - 'Pak Maar M'n Hand'

Barts Classic Track NL #10

Samen met Nick & Simon ontleedt Bart hun eerste nummer 1 hit: 'Pak Maar M'n Hand'.

"Als je op een bepaald punt luistert, lijkt het net alsof je de pont naar Texel hoort"


- Bart over een instrument in 'Pak Maar M'n Hand'In deze nieuwe Classic Track zit Bart achter het mengpaneel in de Wisseloord Studios samen met Nick & Simon. In 2007 scoorde ze met ‘Pak Maar M'n Hand’ hun eerste nummer 1 in de hitlijsten en werd de single platgedraaid op de radio. En dat terwijl de opnames niet helemaal vlekkeloos verliepen. Simon zong de single verkouden in en er zit een foutje in de tekst. Nu, 12 jaar later, wordt er teruggeblikt op die spannende periode door hun grootste classic te ontleden op de mengtafel van Wisseloord. 


"En misschien is er vanwege die snelheid een foutje ingeslopen."


- Simon over de tekst van 'Pak Maar M'n Hand'Bekijk hier Barts Classic Track NL #10 - 'Pak Maar M'n Hand': 

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Luister het hele gesprek met Nick & Simon, raw and uncut, terug in Barts Classic Track: De Podcast.

Om deze Spotify playlist te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

In Barts Classic Track NL, de Nederlandse spinoff van Barts Classic Tracks, bespreekt Bart samen met de artiest in kwestie hoe een nummer tot stand is gekomen en is opgebouwd. In de Wisseloord Studio's ontleden ze samen laagje voor laagje parels uit de Nederlandse muziekscene. 

Meer Classic Tracks van Bart vind je op zijn Facebook-pagina, in de YouTube-playlist Barts Classic Track NL en in de YouTube-playlist Barts Classic Tracks

Ook is er de Classic Track podcast! Te vinden op iTunesStitcherSpotifynporadio2.nl/podcasts en in de NPO Radio 2-app. 

Oproep

Volg ons

Volg Aan De Slag! op Facebook

volg ons hier

Agenda

    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties