Veelgestelde Vragen
Klik op onderstaande vragen voor het betreffende antwoord. Wil je iets weten over de Top 2000? Kijk dan hier.

1. Hoe werkt de sms-service
2. Ik heb kaartjes gewonnen voor een evenement of concert. Wat nu?
3. Kan ik adverteren op de site van NPO Radio 2?
4. Wat is de frequentie van NPO Radio 2 in mijn woonplaats?
5. Wat was dat liedje dat ik op NPO Radio 2 hoorde?
6. Zijn mijn persoonlijke gegevens wel veilig als ik ze instuur op NPORadio2.nl?
7. Kan ik meedoen aan de prijsvraag op NPORadio2.nl als ik in het buitenland woon?
8. Ik wil graag de studio van NPO Radio 2 bezoeken. Kan dat?

 

Hoe werkt de sms-service?

2222 is het NPO Radio 2 SMS nummer. Een SMS naar NPO Radio 2 sturen kost 25 eurocent per ontvangen bericht. Dat betekent dat je in totaal (want je moet ook de verzendkosten van je eigen abonnement/pre paid bundel) betalen ongeveer 45 cent kwijt bent. NPO Radio 2 is een publieke omroep. Ons doel is interactie, geen winst. Daarom kost een SMS naar NPO Radio 2 stukken minder dan naar andere radiostations. Een SMS aan NPO Radio 2 kost dus 25 cent per ontvangen bericht. NPO Radio 2 houdt zich aan de algemene etiquette regels die zijn afgesproken door de telecombedrijven.

 

Ik heb kaartjes gewonnen voor een evenement of concert. Wat nu?

Als je kaartjes hebt gewonnen voor een evenement of concert word je in de meeste gevallen eerst gebeld. De kaartjes krijg je doorgaans per post thuisgestuurd, maar het kan ook voorkomen dat je daar op de gastenlijst wordt gezet. Over de uitslag van een prijsvraag kan niet gecorrespondeerd worden. Mocht je vlak voor een concert geen kaartjes ontvangen hebben, stuur dan een mailtje naar info@nporadio2.nl.

 

Kan ik adverteren op de site van NPO Radio 2?

Alle informatie over adverteren op deze en andere omroepsites vind je op de site van de STER

 

Wat is de frequentie van NPO Radio 2 in mijn woonplaats?

De frequenties van NPO Radio 2 in jouw woonplaats vind je in dit overzicht met frequenties.

 

Wat was dat liedje dat ik op NPO Radio 2 hoorde?

Zoek hier in de playlist op de dag en het uur dat je het liedje hoorde en je vindt vrijwel alle platen die gedraaid zijn terug! Op de sites van de programma's is in de meeste gevallen ook een playlist te vinden. Door technische omstandigheden is het helaas niet mogelijk om van de Radio 2 Muzieknacht (01.00 tot 06.00) een playlist te publiceren.

 

Ik wil een programma terugluisteren. Waar doe ik dat?

Via het programma-overzicht kun je naar de programma-pagina klikken dat je terug wilt luisteren. Op deze pagina staan hele uitzendingen en ook de leukste fragmenten uit de laatste uitzending.

 

Zijn mijn persoonlijke gegevens wel veilig als ik ze instuur op NPORadio2.nl?

Ja dat zijn ze zeker! We hebben je adres en telefoonnumer alleen maar nodig om je op de hoogte te stellen van gewonnen prijzen. Wees dus niet bang dat we je adres of e-mail doorverkopen. De Nederlandse Publieke Omroep houdt zich aan de Mediawet en daarin staat dat het verkopen of beschikbaar stellen van e-mailadressen van luisteraars of surfers is verboden. Al je gegevens zijn dus veilig.

 

Kan ik meedoen aan de prijsvraag op NPORadio2.nl als ik in het buitenland woon?

Nee, dat is helaas niet mogelijk.

 

Ik wil graag de studio van NPO Radio 2 bezoeken. Kan dat?

Helaas is het niet mogelijk om de studio’s van NPO Radio 2 te bezoeken. Heel af en toe, zoals met de Top 2000, zijn er wel speciale bezoekregelingen. Houd daarvoor de programma's en deze website in de gaten.