Uitzending gemist
PowNed

Dees Moet Je Horen!

  1. Gemiste uitzendingenchevron right
  2. Dees Moet Je Horen!


Gepresenteerd door: Desiree van der Heiden

Desiree van der Heiden presenteert van maandag tot en met donderdag het avondprogramma Dees Moet Je Horen! (PowNed) van 22.00 tot 00.00. 

Misschien ben je bijna klaar om in bed te stappen en zet je de radio nog even aan of ben je onderweg naar je nachtdienst. Hoe dan ook: Desiree is er voor je. Oftewel Dees, zoals ze vaak genoemd wordt door vrienden en familie. Elke avond hoor je de fijnste muziek en gezellige gesprekken. Laat gerust van je horen ook, vindt ze leuk. Stuur haar een appje via de NPO Radio 2 app of bel naar de studio. Wat let je, zoals zij dat vaak zegt. 

Speel mee met de Snelste Mens of vraag een plaat aan voor de Fluisterlijn. Sssst…. niet te hard praten, anders draait Desiree weer iets van ABBA. Verder hoor je de beste powerballads in Power To The Ballad, lekkerste liedjes van George Michael in Songs van Sjors en ben je welkom in de bioscoop met de fijnste filmsoundtracks tijdens Net Als In De Film. En om het weekend al een beetje in te luiden belt ze elke donderdag met luisteraar LP-Wim, de man met een bizar grote muziekcollectie. Met een whisky in de hand vertelt hij je de mooiste verhalen over diverse platen. 

Nou ja, goed, je kan hier wel over dit programma lezen, maar heel eerlijk: je kan er echt beter naar luisteren. Stuk gezelliger ook.