Podcast - Makkinga Meets
In Makkinga Meets ontmoet Andrew Makkinga wekelijks interessante gasten uit de muziekwereld. De gesprekken zijn bijzonder uiteenlopend, maar een ding staat vast: De muzikale omlijsting is perfect!

Afleveringen

Arjun Chadha

Een nieuwe Makkinga Meets, waarin Andrew Makkinga in gesprek gaat met interessante gasten aan de hand van hun favoriete muziek. In deze aflevering is Arjun Chadha te gast, oprichter van het magazine Get Familiar.

Juliet July

In Makkinga Meets ontvangt presentator Andrew Makkinga elke week interessante gasten uit de culturele sector. De gesprekken lopen ver uiteen, maar de muzikale omlijsting is altijd helemaal 'on point'. In deze aflevering is zangeres Juliet July te gast om te praten over haar EP 'Palm Trees in the Mist'.

Steffen Morrison

In Makkinga Meets ontvangt presentator Andrew Makkinga elke week interessante gasten uit de culturele sector. De gesprekken lopen ver uiteen, maar de muzikale omlijsting is altijd helemaal 'on point'. In deze aflevering is zanger Steffen Morrison te gast om te praten over zijn nieuwe album.

Zara McFarlane

Een nieuwe Makkinga Meets, waarin Andrew Makkinga in gesprek gaat met interessante gasten aan de hand van hun favoriete muziek. In deze aflevering is de Brits-Jamaicaanse zangeres Zara McFarlane te gast.

Raw Roets

Een nieuwe Makkinga Meets, waarin Andrew Makkinga in gesprek gaat met interessante gasten aan de hand van hun favoriete muziek. In deze aflevering is rapper Raw Roets te gast om te praten over zijn nieuwe album 'Dromen in Kleur'.

Nubya Garcia

Een nieuwe Makkinga Meets, waarin Andrew Makkinga in gesprek gaat met interessante gasten aan de hand van hun favoriete muziek. Deze keer praat hij met de Britse saxofoniste Nubya Garcia over haar nieuwe album 'Source'.

Ronald Snijders

Een nieuwe Makkinga Meets, waarin Andrew Makkinga in gesprek gaat met interessante gasten aan de hand van hun favoriete muziek. Deze keer is fluitist Ronald Snijders te gast. Hij viert deze maand dat hij al 50 jaar in Nederland woont en werkt. Andrew praat met hem over zijn scheppingsproces, de hoogtepunten in zijn loopbaan, en over zijn geliefde Delft.

Full Crate

In Makkinga Meets ontmoet Andrew Makkinga wekelijks interessante gasten uit de muziekwereld. De gesprekken zijn bijzonder uiteenlopend, maar een ding staat vast: De muzikale omlijsting is perfect! Deze keer is de Amsterdamse producer, DJ en zanger Full Crate te gast. Hij brengt platen van o.a. The Neptunes en J Dilla mee en vertelt schitterend over zijn muzikale carrière.

Gita Buhari

In Makkinga Meets ontmoet Andrew Makkinga wekelijks interessante gasten uit de muziekwereld. De gesprekken zijn bijzonder uiteenlopend, maar een ding staat vast: De muzikale omlijsting is perfect! In deze aflevering is de Rotterdamse Gita Buhari te gast om te praten over haar EP Queen of Nothing.

Sticks

In Makkinga Meets ontmoet Andrew Makkinga wekelijks interessante gasten uit de muziekwereld. De gesprekken zijn bijzonder uiteenlopend, maar een ding staat vast: De muzikale omlijsting is perfect! In deze aflevering is Sticks te gast om te praten over zijn nieuwe album 'Stickmatic'.

Gaidaa

Elke week ontmoet Andrew Makkinga interessante gasten in Makkinga Meets. Aan de hand van hun favoriete muziek gaan ze in gesprek en dat levert mooie dingen op! In deze aflevering is de Sudanees-Nederlandse zangeres Gaidaa te gast. Ze praat onder andere met Andrew over haar nieuwe EP 'Overture'.

Jarreau Vandal

In Makkinga Meets ontvangt Andrew wekelijks interessante gasten uit de culturele sector. Aan de hand van hun favoriete muziek gaan ze in gesprek. In deze aflevering is dj, songwriter en producer Jarreau Vandal te gast.

Raul Balai

In Makkinga Meets ontvangt Andrew wekelijks interessante gasten uit de culturele sector. Aan de hand van hun favoriete muziek gaan ze in gesprek. Deze keer is kunstenaar Raul Balai te gast.

DJ Waxfiend

In Makkinga Meets ontvangt Andrew wekelijks interessante gasten uit de culturele sector. Aan de hand van hun favoriete muziek aan ze in gesprek. Deze keer is DJ Waxfiend te gast.

Lianne La Havas

In Makkinga Meets ontvangt Andrew wekelijks interessante gasten uit de culturele sector. Aan de hand van hun favoriete muziek gaan ze in gesprek. In deze aflevering spreekt hij met Lianne La Havas over haar nieuwe album.

Presto

In Makkinga Meets ontvangt Andrew wekelijks interessante gasten uit de culturele sector. Aan de hand van hun favoriete muziek gaan ze in gesprek. Deze keer is producer Presto te gast.

Shabaka Hutchings

In Makkinga Meets ontvangt Andrew wekelijks interessante gasten uit de culturele sector. Aan de hand van hun favoriete muziek aan ze in gesprek. Deze keer is niemand minder dan de Britse saxofonist Shabaka Hutchings te gast.

Angelique Houtveen

In Makkinga Meets ontvangt Andrew wekelijks interessante gasten uit de culturele sector. Aan de hand van hun favoriete muziek gaan ze in gesprek. Deze keer is niemand minder dan Angelique Houtveen te gast. Zij start vanaf deze week op de vrijdagavond op NPO Soul & Jazz, en deze Makkinga Meets is dus ideaal om kennis met haar te maken!

Roos Jonker & Dean Tippet

In Makkinga Meets ontvangt Andrew wekelijks interessante gasten uit de culturele sector. Aan de hand van hun favoriete muziek gaan ze in gesprek. In deze aflevering spreekt Andrew met Roos Jonker en Dean Tippet over het nieuwe album wat ze maakten als duo.

Voices of Protest

In Makkinga Meets ontvangt Andrew wekelijks interessante gasten uit de culturele sector. Aan de hand van hun favoriete muziek aan ze in gesprek. In deze speciale thema aflevering rondom de Black Lives Matter protesten spreekt Andrew met Sarah-Jane, Natascha Slagtand en Fresku over hun persoonlijke ervaringen met racisme in Nederland. Ook vraagt hij ze naar hun favoriete protestmuziek.

PAX the Humanoid

In Makkinga Meets ontvangt Andrew wekelijks interessante gasten uit de culturele sector. Aan de hand van hun favoriete muziek aan ze in gesprek. In deze aflevering is zanger en rapper PAX the humanoid te gast. Hij praat met Andrew over zijn debuutalbum, wat na tien jaar is uitgekomen.

Ernestine Comvalius

In Makkinga Meets ontvangt Andrew wekelijks interessante gasten uit de culturele sector. Aan de hand van hun favoriete muziek aan ze in gesprek. Vanavond is Ernestine Comvalius te gast. Zij is directeur van het Bijlmer Parktheater. Andrew Makkinga praat met haar over haar veelbewogen jeugd in Suriname, Nederland en Amerika, waar ze woonde ten tijde van de burgerrechten beweging. Uiteraard gaat het ook over de huidige protesten en de situatie in Nederland. En ze neemt muziek mee van onder andere Otis Redding, Etta James en Aretha Franklin.

Sef

In Makkinga Meets ontvangt Andrew wekelijks interessante gasten uit de culturele sector. Aan de hand van hun favoriete muziek gaan ze in gesprek. In deze aflevering spreekt hij Sef over zijn nieuwe album 'El Salvador'.

Tineke Postma

In Makkinga Meets ontvangt Andrew wekelijks interessante gasten uit de culturele sector. In deze aflevering spreekt hij saxofoniste Tineke Postma over haar nieuwe album 'Freya'.

Michelle David

In Makkinga Meets ontvangt Andrew wekelijks interessante gasten uit de culturele sector. Aan de hand van hun favoriete muziek aan ze in gesprek. Deze week is zangeres Michelle David aan de beurt. Ze neemt muziek mee van o.a. Billie Eilish en Stevie Wonder!

Terilekst

In een aangepaste versie van Makkinga Meets praat Andrew Makkinga in een online interview met rapper en producer Terilekst. Hij bracht onlangs het album 'Groot' uit, een instrumentale plaat met samples van Boudewijn de Groot.

Hans Mantel over Charlie Parker

Elke week ontvangt Andrew interessante muzikale gasten in Makkinga Meets. Hun favoriete muziek is de rode draad door de afleveringen heen, maar tussen die fijne deuntjes door is er ruim tijd voor bijzondere gesprekken. Deze keer is jazzkenner en goede vriend Hans Mantel te gast. Speciaal voor deze uitzending heeft hij zijn favoriete Charlie Parker nummers meegenomen. En, zoals we van Hans gewend zijn, gaat die muziek natuurlijk hand in hand vele prachtige verhalen over de legendarische saxofonist.

Ntjam Rosie

Elke week ontvangt Andrew interessante muzikale gasten in Makkinga Meets. Hun favoriete muziek is de rode draad door de afleveringen heen, maar tussen die fijne deuntjes door is er ruim tijd voor bijzondere gesprekken. Deze keer is de Kameroens-Nederlandse zangeres Ntjam Rosie te gast. Naast muziek van haar nieuwe album Family & Friends krijg je ook de favoriete nummers van Rosie te horen. O.a. Erykah Badu, Prince en Grace Jones komen voorbij!

Dirk Zandvliet

Elke week ontvangt Andrew interessante muzikale gasten in Makkinga Meets. Hun favoriete muziek is de rode draad door de afleveringen heen, maar tussen die fijne deuntjes door is er ruim tijd voor bijzondere gesprekken. Deze keer is saxofonist Dirk Zandvliet te gast. Hij neemt onder andere nieuwe muziek van Gallowstreet mee!

Kris Berry

Elke week ontvangt Andrew interessante muzikale gasten in Makkinga Meets. Hun favoriete muziek is de rode draad door de afleveringen heen, maar tussen die fijne deuntjes door is er ruim tijd voor bijzondere gesprekken. Deze keer is zangeres Kris Berry te gast. Voor haar wordt 2020 het jaar waarin ze moeder gaat worden, en een nieuw album gaat uitbrengen.

Benny Sings

Elke week ontvangt Andrew interessante muzikale gasten in Makkinga Meets. Hun favoriete muziek is de rode draad door de afleveringen heen, maar tussen die fijne deuntjes door is er ruim tijd voor bijzondere gesprekken. Deze keer is multi-instrumentalist Benny Sings te gast.

Yung Nnelg

Elke week ontvangt Andrew interessante muzikale gasten in Makkinga Meets. Hun favoriete muziek is de rode draad door de afleveringen heen, maar tussen die fijne deuntjes door is er ruim tijd voor bijzondere gesprekken. Deze keer is de Amsterdamse rapper Yung Nnelg te gast. Hij komt praten over zijn net verschenen debuutalbum 'Balans' en neemt zijn favoriete muziek mee.

Randell Heye

In een nieuwe Makkinga Meets ontmoet Andrew Makkinga trompettist Randell Heye. Je hebt hem vast weleens op het podium gezien bij The Kyteman Orchestra, Typhoon, New Cool Collective of Giovanca. Maar hij speelt ook met zijn eigen quintet K.O. Brass en daar gaan we in de toekomst nog veel van horen.

Akwasi

Deze keer ontmoet Andrew Makkinga rapper, schrijver en acteur Akwasi. Onlangs kwam zijn nieuwe single Extase uit, die natuurlijk gedraaid gaat worden. Maar Akwasi kennende heeft hij nog veel meer te vertellen! En natuurlijk neemt hij ook zijn favoriete muziek mee. Meer info: nposoulenjazz.nl.

Niels Broos

Toetsenist Niels Broos is van grote waarde in de Nederlandse jazzscene. Hij maakte naam in de band van Kyteman en werkt ondertussen met ontzettend veel muzikanten samen (o.a. Binkbeats en PAX the Humanoid). Naast eigen werk speelt hij ook veel met drummer Jamie Peet, bijv. volgende week op het Winter Jazz Festival in New York. Daarover vertelt Broos meer bij Andrew en natuurlijk neemt hij ook zijn favoriete muziek mee. Meer info: nposoulenjazz.nl.

Best of 2019

De allereerste donderdag van het jaar blikt Andrew terug met een selectie hoogtepunten uit Makkinga Meets 2019. Meer info: nposoulenjazz.nl.

Maite Hontelé

In Makkinga Meets ontmoet Andrew Makkinga wekelijks interessante gasten uit de muziek- en culturele sector. Elke gast neemt zijn of haar favoriete muziek mee en gaat met Andrew in gesprek. Dit levert bijzondere gesprekken op, met een perfecte muzikale omlijsting! Deze keer is de Nederlandse trompettiste Maite Hontelé te gast. Meer info: nposoulenjazz.nl.

Roué Verveer

Deze keer ontmoet Andrew Makkinga de Nederlandse cabaretier en stand-up comedian Roué Verveer. Naast zijn nieuwe kerstshow samen met ZO! Gospel Choir komt er natuurlijk nog veel meer aan bod. En ook Verveers favoriete muziek komt voorbij! Meer info: nposoulenjazz.nl.

Fresku

Deze keer ontmoet Andrew Makkinga de Nederlandse rapper, acteur en cabaretier Fresku. Ook hij neemt zijn favoriete muziek mee naar de studio. Twee uur lang bijzondere gesprekken met een perfecte muzikale omlijsting! Meer info: nposoulenjazz.nl.

José Woldring

Deze keer is de Groningse José Woldring te gast. Als Founder en CEO van pr-bureau The Media Nanny en creative agency The Brand Father is ze de pr-vrouw achter sterren als Martin Garrix en David Guetta en vliegt ze voor popsterren de wereld rond. Maar vanavond is ze bij Andrew in de studio te vinden, met haar favoriete plaatjes natuurlijk! Meer info: nposoulenjazz.nl.

Shirma Rouse

?In Makkinga Meets ontmoet Andrew Makkinga wekelijks interessante gasten uit de muziek- en culturele sector. Elke gast neemt zijn of haar favoriete muziek mee en gaat met Andrew in gesprek. Dit levert bijzondere gesprekken op, met een perfecte muzikale omlijsting! Deze keer is Shirma Rouse te gast. Meer info: nposoulenjazz.nl.

Jeff Solo

?In Makkinga Meets ontmoet Andrew Makkinga wekelijks interessante gasten uit de muziek- en culturele sector. Elke gast neemt zijn of haar favoriete muziek mee en gaat met Andrew in gesprek. Dit levert bijzondere gesprekken op, met een perfecte muzikale omlijsting! Deze keer is Jeff Solo te gast. Meer info: nposoulenjazz.nl.

Carine Bijlsma

Documentairemaakster Carine Bijlsma werkte 7 jaar lang aan haar docu Devil's Pie, over funkenigma D'Angelo. Bij Andrew vertelt ze over haar werk, het maakproces van de documentaire en laat ze natuurlijk heel veel fijne muziek horen. Meer info: nposoulenjazz.nl.

Perquisite

?In Makkinga Meets ontmoet Andrew Makkinga wekelijks interessante gasten uit de muziek- en culturele sector. Elke gast neemt zijn of haar favoriete muziek mee en gaat met Andrew in gesprek. Dit levert bijzondere gesprekken op, met een perfecte muzikale omlijsting! Deze keer is Perquisite te gast. Meer info: nposoulenjazz.nl.

Rotjoch

?In Makkinga Meets ontmoet Andrew Makkinga wekelijks interessante gasten uit de muziek- en culturele sector. Elke gast neemt zijn of haar favoriete muziek mee en gaat met Andrew in gesprek. Dit levert bijzondere gesprekken op, met een perfecte muzikale omlijsting! Deze keer is Rotjoch te gast. Meer info: nposoulenjazz.nl.

Mike Bindraban

In Makkinga Meets ontmoet Andrew Makkinga wekelijks interessante gasten uit de muziek- en cultuursector. Elke gast neemt zijn of haar favoriete muziek mee. Dit levert bijzondere gesprekken op, met een perfecte muzikale omlijsting! Deze keer is Mike Bindraban te gast. Samen met Andrew blikt hij vooruit op de aankomende editie van Mondriaan Jazz Festival in Den Haag. Meer info: nposoulenjazz.nl.

Zo! Gospel Choir

In Makkinga Meets ontmoet Andrew Makkinga wekelijks interessante gasten uit de muziek- en cultuursector. Elke gast neemt zijn of haar favoriete muziek mee. Dit levert bijzondere gesprekken op, met een perfecte muzikale omlijsting! Deze keer zijn Donna Lewis en Gordon Cruden van het Zo! Gospel Choir te gast. Meer info: nposoulenjazz.nl.

Tenzers

In Makkinga Meets ontmoet Andrew Makkinga wekelijks interessante gasten uit de muziek- en cultuursector. Elke gast neemt zijn of haar favoriete muziek mee. Dit levert bijzondere gesprekken op, met een perfecte muzikale omlijsting! Deze keer zijn Vincent en Siemen Tenzer te gast. Meer info: nposoulenjazz.nl.

Brainpower & Sugacane

In Makkinga Meets ontmoet Andrew Makkinga wekelijks interessante gasten uit de muziek- en cultuursector. Elke gast neemt zijn of haar favoriete muziek mee. Dit levert bijzondere gesprekken op, met een perfecte muzikale omlijsting! Deze keer zijn Brainpower en SugaCane te gast. Meer info: nposoulenjazz.nl.

Mandy Woelkens

In Makkinga Meets ontmoet Andrew Makkinga wekelijks interessante gasten uit de muziek- en cultuursector. Elke gast neemt zijn of haar favoriete muziek mee. Dit levert bijzondere gesprekken op, met een perfecte muzikale omlijsting! Deze keer is Mandy Woelkens te gast. Meer info: nposoulenjazz.nl.

NSJ terugblik met Winfried Baijens

In Makkinga Meets ontmoet Andrew Makkinga wekelijks interessante gasten uit de muziek- en cultuursector. Elke gast neemt zijn of haar favoriete muziek mee. Dit levert bijzondere gesprekken op, met een perfecte muzikale omlijsting! Deze keer is Winfried Baijens te gast. Samen met Andrew blikt hij terug op North Sea Jazz 2019. Meer info: nposoulenjazz.nl.

Hans Mantel

In Makkinga Meets ontmoet Andrew Makkinga wekelijks interessante gasten uit de muziek- en cultuursector. Elke gast neemt zijn of haar favoriete muziek mee. Dit levert bijzondere gesprekken op, met een perfecte muzikale omlijsting! Deze keer is Hans Mantel te gast. Meer info: nposoulenjazz.nl.

Willem

In Makkinga Meets ontmoet Andrew Makkinga wekelijks interessante gasten uit de muziek- en cultuursector. Elke gast neemt zijn of haar favoriete muziek mee. Dit levert bijzondere gesprekken op, met een perfecte muzikale omlijsting! Deze keer is Willem te gast. Meer info: nposoulenjazz.nl.

Kesia Smit & Nathalie Cijntje

In Makkinga Meets ontmoet Andrew Makkinga wekelijks interessante gasten uit de muziek- en cultuursector. Elke gast neemt zijn of haar favoriete muziek mee. Dit levert bijzondere gesprekken op, met een perfecte muzikale omlijsting! Deze keer zijn Kesia Smit en Nathalie Cijntje te gast. Meer info: nposoulenjazz.nl.

Brandon Delagraentiss

In Makkinga Meets ontmoet Andrew Makkinga wekelijks interessante gasten uit de muziek- en cultuursector. Elke gast neemt zijn of haar favoriete muziek mee. Dit levert bijzondere gesprekken op, met een perfecte muzikale omlijsting! Deze keer is Brandon Delagraentiss te gast. Meer info: nposoulenjazz.nl.

Philip Powel

In Makkinga Meets ontmoet Andrew Makkinga wekelijks interessante gasten uit de muziek- en cultuursector. Elke gast neemt zijn of haar favoriete muziek mee. Dit levert bijzondere gesprekken op, met een perfecte muzikale omlijsting! Deze keer is Philip Powel te gast. Meer info: nposoulenjazz.nl.

Sagid Carter

In Makkinga Meets ontmoet Andrew Makkinga wekelijks interessante gasten uit de muziek- en cultuursector. Elke gast neemt zijn of haar favoriete muziek mee. Dit levert bijzondere gesprekken op, met een perfecte muzikale omlijsting! Deze keer is Sagid Carter te gast. Meer info: nposoulenjazz.nl.

Son Swagga

In Makkinga Meets ontmoet Andrew Makkinga wekelijks interessante gasten uit de muziek- en cultuursector. Elke gast neemt zijn of haar favoriete muziek mee. Dit levert bijzondere gesprekken op, met een perfecte muzikale omlijsting! Deze keer is de band Son Swagga te gast. Meer info: nposoulenjazz.nl.

Shishani Vranckx

In Makkinga Meets ontmoet Andrew Makkinga wekelijks interessante gasten uit de muziek- en cultuursector. Elke gast neemt zijn of haar favoriete muziek mee. Dit levert bijzondere gesprekken op, met een perfecte muzikale omlijsting! Deze keer is Shishani Vranckx te gast. Meer info: nposoulenjazz.nl.

Martijn Soetens

In Makkinga Meets ontmoet Andrew Makkinga wekelijks interessante gasten uit de muziek- en cultuursector. Elke gast neemt zijn of haar favoriete muziek mee. Dit levert bijzondere gesprekken op, met een perfecte muzikale omlijsting! Deze keer zijn is Martijn Soetens te gast. Meer info: nposoulenjazz.nl.

Neenah

In Makkinga Meets ontmoet Andrew Makkinga wekelijks interessante gasten uit de muziek- en cultuursector. Elke gast neemt zijn of haar favoriete muziek mee. Dit levert bijzondere gesprekken op, met een perfecte muzikale omlijsting! Deze keer is Neenah te gast. Meer info: nposoulenjazz.nl.

Charisa Chotoe

In Makkinga Meets ontmoet Andrew Makkinga wekelijks interessante gasten uit de muziek- en cultuursector. Elke gast neemt zijn of haar favoriete muziek mee. Dit levert bijzondere gesprekken op, met een perfecte muzikale omlijsting! Deze keer is Charisa Chotoe te gast. Meer info: nposoulenjazz.nl.

Shay Kreuger

In Makkinga Meets ontmoet Andrew Makkinga wekelijks interessante gasten uit de muziek- en cultuursector. Elke gast neemt zijn of haar favoriete muziek mee. Dit levert bijzondere gesprekken op, met een perfecte muzikale omlijsting! Deze keer is Shay Kreuger te gast. Meer info: nposoulenjazz.nl.

Martijn Soetens

In Makkinga Meets ontmoet Andrew Makkinga wekelijks interessante gasten uit de muziek- en cultuursector. Elke gast neemt zijn of haar favoriete muziek mee. Dit levert bijzondere gesprekken op, met een perfecte muzikale omlijsting! Deze keer is Martijn Soetens te gast. Meer info: nposoulenjazz.nl.

Sarah-Jane

In Makkinga Meets ontmoet Andrew Makkinga wekelijks interessante gasten uit de muziek- en cultuursector. Elke gast neemt zijn of haar favoriete muziek mee. Dit levert bijzondere gesprekken op, met een perfecte muzikale omlijsting! Deze keer is Sarah-Jane te gast. Meer info: nposoulenjazz.nl.

Big2

In Makkinga Meets ontmoet Andrew Makkinga wekelijks interessante gasten uit de muziek- en cultuursector. Elke gast neemt zijn of haar favoriete muziek mee. Dit levert bijzondere gesprekken op, met een perfecte muzikale omlijsting! Deze keer is Big2 te gast. Meer info: nposoulenjazz.nl.

Giovanca

In Makkinga Meets ontmoet Andrew Makkinga wekelijks interessante gasten uit de muziek- en cultuursector. Elke gast neemt zijn of haar favoriete muziek mee. Dit levert bijzondere gesprekken op, met een perfecte muzikale omlijsting! Deze keer is Giovanca te gast. Meer info: nposoulenjazz.nl.

Kenny B

In Makkinga Meets ontmoet Andrew Makkinga wekelijks interessante gasten uit de muziek- en cultuursector. Elke gast neemt zijn of haar favoriete muziek mee. Dit levert bijzondere gesprekken op, met een perfecte muzikale omlijsting! Deze keer is Kenny B te gast. Meer info: nposoulenjazz.nl.

Lucky Fonz III

In Makkinga Meets ontmoet Andrew Makkinga wekelijks interessante gasten uit de muziek- en cultuursector. Elke gast neemt zijn of haar favoriete muziek mee. Dit levert bijzondere gesprekken op, met een perfecte muzikale omlijsting! Deze keer is Lucky Fonz III te gast. Meer info: nposoulenjazz.nl.

Yannick Hiwat

In Makkinga Meets ontmoet Andrew Makkinga wekelijks interessante gasten uit de muziek- en cultuursector. Elke gast neemt zijn of haar favoriete muziek mee. Dit levert bijzondere gesprekken op, met een perfecte muzikale omlijsting! Deze keer is Yannick Hiwat te gast. Meer info: nposoulenjazz.nl.

Ilja Meefout

In Makkinga Meets ontmoet Andrew Makkinga wekelijks interessante gasten uit de muziek- en cultuursector. Elke gast neemt zijn of haar favoriete muziek mee. Dit levert bijzondere gesprekken op, met een perfecte muzikale omlijsting! Deze keer is Ilja Meefout te gast. Meer info: nposoulenjazz.nl.

Bastiaan Springer

In Makkinga Meets ontmoet Andrew Makkinga wekelijks interessante gasten uit de muziek- en cultuursector. Elke gast neemt zijn of haar favoriete muziek mee. Dit levert bijzondere gesprekken op, met een perfecte muzikale omlijsting! Deze keer is Bastiaan Springer te gast. Meer info: nposoulenjazz.nl.

Chantelle Rodgers

In Makkinga Meets ontmoet Andrew Makkinga wekelijks interessante gasten uit de muziek- en cultuursector. Elke gast neemt zijn of haar favoriete muziek mee. Dit levert bijzondere gesprekken op, met een perfecte muzikale omlijsting! Deze keer is Chantelle Rodgers te gast. Meer info: nposoulenjazz.nl.

Martijn Soetens

In Makkinga Meets ontmoet Andrew Makkinga wekelijks interessante gasten uit de muziek- en cultuursector. Elke gast neemt zijn of haar favoriete muziek mee. Dit levert bijzondere gesprekken op, met een perfecte muzikale omlijsting! Deze keer is Martijn Soetens te gast. Meer info: nposoulenjazz.nl.