Maak kennis met het NSJO bij Phil Horneman

Deze keer met gastartiesten David Dam en Jan van Duikeren

Vera en Jelle van het Nederlands Studenten Jazz Orkest zijn bij Phil te gast vanavond. Samen blikken ze terug op de voorgaande edities en natuurlijk vooruit op alweer de 8e reeks concerten die deze maand gepland staan.

Luister hier naar de podcast:

Phil Horneman: Introducing NSJO


NEDERLANDS STUDENTEN JAZZ ORKEST

Het Nederlands Studenten Jazz Orkest (NSJO) is een enthousiast en spetterend projectorkest geheel bestaande uit studenten. Ieder jaar zetten 30 studenten twee weken lang alles aan de kant om zich volledig op de muziek te kunnen storten en een geweldige tour neer te zetten. Na een week fulltime repeteren, gaan ze een week op tour om de Nederlandse studentensteden te voorzien van een knallende jazzshow!

Het NSJO brengt jazz op een vernieuwende, jonge en vooral aansprekende wijze. Artistieke kwaliteit gaat daarbij hand in hand met een visueel spektakel, waardoor het NSJO van iedere show een enorm feest weet te maken, zowel tijdens het concert als bij de afterparty.

Ook voor december 2019 staat het NSJO weer een mooie tour te wachten. Met een “Spirits of SOUL” show zal heel Nederland weer op zijn kop gezet worden. De achtste editie van het NSJO zal onder leiding staan van artistiek leider Nils van Haften. David Dam zal met zijn heerlijke soulstem alle zalen op zijn kop zetten, samen met niemand minder dan gerenommeerd jazztrompettist Jan van Duikeren. Het NSJO tourt van 17 t/m 22 december langs Simplon (Groningen), Metropool (Enschede), TivoliVredenburg (Utrecht), LantarenVenster (Rotterdam), Doornroosje (Nijmegen) en De Melkweg (Amsterdam). Meer info vind je hier.


Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.
Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties