Vernieuwde programmering NPO Soul & Jazz

Een nieuw jaar brengt een nieuwe planning met zich mee

In 2019 worden er een aantal veranderingen doorgevoerd in de programmering op NPO Radio 2 Soul & Jazz. Naast nieuwe presentatoren zijn er ook nieuwe programma's, komen er series en blijft er natuurlijk ook ruimte voor live registraties.

Voor de NTR presenteren Andrew Makkinga, Benjamin Herman, Phil Horneman, One'sy Muller en Co de Kloet programma's op NPO Radio 2 Soul & Jazz. De non-stop playlist wordt dagelijks tussen 19:00 & 21:00 uur onderbroken voor gepresenteerde programma's.

Op maandag en vrijdag blijven Andrew Makkinga en One'sy Muller hun live-show presenteren en op zaterdag- en zondagavond blijft Co de Kloet met Co Live! van de partij. Op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond is er ruimte voor podcasts van Benjamin Herman en Phil Horneman en worden de overige uren ingevuld door docu's, series, concerten en specials als 'Makkinga Meets'.

De programmering ziet er als volgt uit:

Maandag (19:00-21:00) - Andrew Makkinga

Andrew Makkinga blijft op maandag zijn live uitzending presenteren, met nieuwe muziek en interviews. Ook maakt hij je welke week wegwijs in de weekplanning op NPO Radio 2 Soul & Jazz.

Dinsdag (19:00-20:00) - Benjamin's Lijst

Benjamin Herman gaat wekelijks een uur durende podcast presenteren. Daarin komt natuurlijk zijn favoriete muziek langs, maar ook wordt er ingezoomd op specifieke genres, muzikanten of bands.

Dinsdag (20:00-21:00) - Concert

Wekelijks zijn er uren ingepland waarop de NTR liveconcerten uitzendt. Dat kan archiefmateriaal zijn, maar ook recentelijk opgenomen materiaal.

Woensdag (19:00-20:00) - Phil Horneman

Phil Horneman gaat wekelijks een uur durende podcast presenteren zoals alleen hij dat kan: Vergeten soul-pareltjes en nieuw werk van artiesten die door het grote publiek pas jaren later ontdekt zullen worden.

Woensdag (20:00-21:00) - Concert

Wekelijks zijn er uren ingepland waarop de NTR liveconcerten uitzendt. Dat kan archiefmateriaal zijn, maar ook recentelijk opgenomen materiaal.

Donderdag (19:00-21:00) - NTR Presenteert...

Wekelijks zijn er uren ingepland waarop de NTR docu's, series en specials presenteert.

Vrijdag (19:00-21:00) - One'sy Muller

Op vrijdagavond presenteert One'sy Muller haar vertrouwde show vol muziek, soulfood en interessante gasten.

Zaterdag (19:00-21:00) & Zondag (19:00-21:00) - Co Live!

Wat er op de podia in Nederland gebeurt hoor je bij Co Live! Co de Kloet presenteert nieuwe live opnames, pareltjes uit de omroeparchieven en interviews met musici over recente projecten.

Per 1 januari worden de programma's van Omroep Max en de VPRO niet meer uitgezonden.


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties