Komende zondag is Co Live! weer te gast in Nick Vollebregt Jazz Café in Laren!
02 januari 2018 18:20

Komende zondag nemen we de allereerste Co Live van 2018 op in Nick Vollebregt Jazz Café. Traditiegetrouw zijn we hier elke eerste zondag van de maand te gast en vragen we een gevarieerd aantal muzikale gasten om hier een stukje voor ons te komen spelen. Diezelfde avond vanaf 19:00 uur hoor je de opnames terug in Co Live! op NPO Soul & Jazz. De deuren gaan zondag om 13:30 uur open en de opnames vinden van 14:00 tot 16:00 uur plaats. Zoals altijd is deze middag gratis te bezoeken!


In 2018 gaan we gewoon door met de live middagen in Nick Vollebregt in Laren. Op zondag 7 januari ontvangt Co de Kloet de volgende artiesten:

Trio DASH!:
Maarten Ornstein, Alex Oele en Eric Hoeke vormen de Amsterdamse free-funkband met als basis saxofoon, bas en drums. De heren zullen een exclusief voorproefje geven van hun nieuwe project 'Boogie'.

Rick Kostelijk:
Gitarist Rick Kostelijk speelt stukken van zijn solo album 'Inner Action'.

IKS:
Zangroep IKS waren al eerder te gast in Nick Vollebregt en niet zonder reden natuurijk! Deze keer spelen ze een voorproefje van hun nieuwe EP.

Olivier van Niekerk:
Talent van het Prinses Christina Concours is deze maand gitarist Olivier van Niekerk. Hij komt spelen met zijn eigen trio.
Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties