Teske de Schepper ging van blogger en vlogger naar zangeres

De Songline Choice van Teske de Schepper

Teske de Schepper zingt en maakt muziek. Haar debuutalbum 'Porselein' kwam vorig jaar uit. Veel mensen kennen Teske ook van de populaire vlogs en blogs die ze sinds haar 13e maakt. Op YouTube heeft ze inmiddels meer dan 304,000 volgers.
Hoe vindt ze de balans tussen wat ze openbaar maakt in haar vlogs en wat ze privé houdt?  En hoe gaat ze om met de dagelijkse druk van de verwachtingen van haar volgers?


"Ik ben iets kritischer geworden over wat ik wel en niet upload. Mijn regel voor nu is: ik doe gewoon de dingen waar ik blij van wordt en als er dan andere mensen zijn die dat ook vinden, dan is dat alleen maar heel erg tof."


- Teske de SchepperAls Teske kon reizen in de tijd zou ze graag dinosaurussen willen bezoeken en de Jaren ’70 van de vorige eeuw. De Hippies, de sociale bewegingen van die tijd en de muziek spreken haar erg aan.


"Electric Light Orchestra en Hall & Oates zijn mijn twee toppers."


- Tekse de SchepperMomenteel is Teske druk bezig met het schrijven van nieuwe muziek, dierenwelzijn én haar levensmotto: een ander behandelen zoals je zelf behandeld wilt worden.


Luister hier de Songline Choice met Teske de Schepper terug: 

Om deze player te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties