Succesvol schrijfster Lulu Wang te gast bij Simone's Songlines

De Songline Choice van Lulu Wang

Lulu Wang is schrijfster, geboren in China en kwam als 25-jarige naar Nederland. Met haar bestseller ‘Het Lelietheater’ werd ze in één klap bekend.


Fotograaf: Marcus Serrano"Woorden kunnen wonderen verrichten maar muziek nog meer. Omdat ze op een onbewuste manier alles overhoop kan halen, alles op z’n kop kan zetten om daarna alles weer recht te zetten."


- Lulu Wang over muziekInmiddels heeft Lulu Wang veertien andere boeken op haar naam staan, waaronder Nederwonderland, een boek waarin ze Nederlanders een spiegel voor houdt.

Songlines-producer Chantal Schouten zocht haar op in haar theehuis in Den Haag, waar ze sinds 2017 culturele ontmoetingen organiseert ter bevordering van de internationale dialoog. Alles vanuit de passie om een brug te slaan tussen verschillende culturen."Het Lelietheater verscheen op het juiste moment op de juiste plaats. Succes is niet altijd iets goeds, het kan je ook gevangen houden. Het heeft me jaren gekost om me te bevrijden van de druk van buitenaf."


- Lulu Wang over succesLuister hier de Songline Choice met Lulu Wang terug: 

Om deze player te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties