De Keiharde Pödcast

#13 - Black metal en tekstuele diepgang van Terzij de Horde (S05)

  1. Podcastschevron right
  2. De Keiharde Pödcastchevron right
  3. #13 - Black metal en tekstuele diepgang van Terzij de Horde (S05)

vr 8 april 2022

De podcast met hart voor hard! Een uur lang maken Suzanne Bosman en Mike Arntz metaalkabaal voor jou en door jou samengesteld. In de deze aflevering hoor je onder andere muziek van Pantera en Drain.
Regelmatig komt er thrashmetal voorbij in De Keiharde, maar luisteraar Rick Hubers mist hierin nog een band die nog niet is gedraaid en die volgens hem ook erg wordt ondergewaardeerd. Rick wil graag een lans breken voor “East Coast Thrash Metal” Overkill. De band opereert al sinds 1980 en brengt volgens hem nooit een teleurstellende plaat af. “Last man standing” van hun album “The wings of war” uit 2019 wordt gedraaid.
Op 8 april 2022 verschijnt het nieuwe album Ïn one of these, I am your enemy” uit van de Utrechtse black metal band Terzij de Horde. Suzanne en Mike bellen met zanger en tekstschrijver Joost Vervoort en hij vertelt uitgebreid over de diepgang van de teksten, hoe de teksten worden vertaald naar de muziek, waarom er zoveel tijd zit tussen de albums, het indrukwekkende artwork en dat ze staan te popelen om de podia weer op te gaan. Suzanne heeft een tip meegenomen van Florian Marcus Maier's band Dark Fortress en Mike heeft het nieuwe album van Ghost onder zijn arm meegenomen naar Hilversum.

Mail al je verzoeken, verhalen, muzikale herinneringen, anekdotes, album recensies en hopelijk binnenkort weer concertverslagen naar: dekeiharde@avrotros.nl of volg ons via Instagram De Keiharde Pödcast.

Vind het je leuk om door ons te worden gebeld, zet dan ook je telefoonnummer in de mail!