Luister de On The Beat podcast!

Twee uur lang de lekkerste classic soul en disco

Natuurlijk snappen we dat je niet elke zaterdag op zondagnacht tijd hebt om te luisteren naar On The Beat. Daarom is er ook de On The Beat podcast!

Elke zondag breng ik, Wouter van der Goes, jou de lekkerste classic soul en disco. Waar en wanneer je die kan luisteren? Overal en altijd natuurlijk! De On The Beat podcast is te downloaden en te beluisteren in je auto op weg naar je werk. Op zondagochtend tijdens een lekker ontbijtje. Of misschien wel op de wc tijdens het.... nouja, je snapt hem wel!

Hoe beluister ik de 'On The Beat' podcast?

Itunes (Apple)

Klik op deze link en open de podcast gelijk in Itunes! 

Je bent nu op de podcastpagina van On The Beat. Klik hier op 'Abonneer mij' en de nieuwste afleveringen worden gelijk gedownload!

NPO Radio 2 App (Apple + Android)

Beluister de podcast via de app van NPO Radio 2! Download de app, ga naar podcasts en abonneer je op de On The Beat podcast!

Download hier de NPO Radio 2 App voor IOS

Download hier de NPO Radio 2 App voor Android

RSS-Feed

Liever de rss-feed toevoegen aan je eigen service? Dat kan! Vind de RSS-feed via deze link en voeg hem toe. Fijne RSS readers zijn bijv. Feedly, Netvibes, Newsblur en The Old Reader.

Downloaden

Liever de On The Beat podcast downloaden? Dat kan hier!

Oproep

Contact met On The Beat

Neem contact op met On The Beat

Ga.

Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties