Wout2day
KRO-NCRV

BN'ers vervangen Wouter van der Goes

  1. Nieuwschevron right
  2. BN'ers vervangen Wouter van der Goes

Tijdens zijn vakantie wordt Wouter van der Goes vervangen door Jan Kooijman, Bridget Maasland, Eddy Zoëy en Roel van Velzen.

Fantastische invallers

Deze zomer gaat Wout2day anders klinken dan je gewend bent, want van 25 juli tot en met 19 augustus zijn er bekende Nederlanders te horen tussen 16.00 en 18.00 uur op NPO Radio 2. "We gaan in de zomer vol gas door met vier fantastische invallers!", zegt Wouter enthousiast over het leukste vakantiebaantje van Nederland.

"Ik ben ontzettend blij en trots dat deze bijzondere tv-makers en artiesten mij willen vervangen. Jan, Bridget, Eddy en Roel weten wat mijn luisteraars willen horen."

Toffe uitdaging

Roel van Velzen heeft er veel zin in om op de stoel van Wouter te gaan zitten, maar ziet het ook als een uitdaging. "Goeie radio maken is veel moeilijker dan het lijkt", vertelt de zanger van hits als 'Baby Get Higher', 'Burn' en 'When Summer Ends'. "Maar samen met Wouters redactie durf ik het wel aan. Een hele toffe uitdaging om het nu eens van de andere kant te beleven. Ik heb er veel zin in!"

Persoonlijke stempel

De presentatie van Wout2day is dus in goede handen. "Ik ga met een gerust hart op vakantie", zegt Wouter vol vertrouwen. "Luisteraars houden met deze toppresentatoren veel muziek en actuele onderwerpen zoals ze gewend zijn. De vier vervangers drukken natuurlijk wel hun persoonlijke stempel op het programma."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wanneer zit wie?
Jan Kooijman is te horen van 25 juli t/m 29 juli
Bridget Maasland is te horen van 1 t/m 5 augustus
Eddy Zoëy is te horen van 8 t/m 12 augustus
Roel van Velzen is te horen van 15 t/m 19 augustus

Wout2day
Ma t/m vr 16.00 - 18.00 uur
DJ: Wouter van der Goes

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie