Wout2day
KRO-NCRV

Wouter in The Passion 2016

  1. Nieuwschevron right
  2. Wouter in The Passion 2016

The Passion wordt dit jaar voor de zesde keer opgevoerd. Wouter van der Goes speelt dit jaar een van de discipelen van Jezus.

Wouter is Martijn Fischer's volgeling in The Passion

Wouter speelt dit jaar de rol van discipel in The Passion en acteur Martijn Fischer vertolkt dit jaar de rol van Jezus. De zesde editie van de grote tv-productie is op 24 maart live te zien vanuit Amersfoort. Aan de hand van bekende Nederlandstalige popnummers vertelt The Passion het hoopvolle verhaal van het lijden, sterven en de opstanding van Jezus.

En als volgeling van Martijn, moet Wouter hem natuurlijk even bellen om te vragen hoe hij zich voelt aan de vooravond van het grote evenement.

Lange nachten repeteren

Er is volop gerepeteerd om The Passion zo goed mogelijk uit te voeren op Witte Donderdag. Wouter neemt ons mee achter de schermen tijdens de voorbereidingen van het grote evenement. Met name de lange nachten waren niet bepaald warm voor de dj's. "We hebben een aantal nachten achter elkaar gerepeteerd. Dat was erg zwaar", vertelt Wouter. Toch is het allemaal waard volgens hem. "We zijn zo'n minimaal onderdeel van zo'n groot gebeuren!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Achter de schermen bij The Passion

Op donderdag is Wouter al vroeg in Amersfoort bij The Passion aanwezig. Regiebesprekingen, doorloop en natuurlijk in de make-up! En daarvoor was hij al gelijk een kwartier te laat...

Ook Howard Komproe, die vanavond de rol van Pontius Pilatus voor zijn rekening neemt, is al op de set aanwezig. Met de nodige spanning, maar ook met heel veel zin!

The Passion op NPO Radio 2
Donderdag 25 maart: 18.00 - 24.00 uur
DJ's: Bert Haandrikman & Jan-Willem Roodbeen
#tp16 @NPORadio2

Ster advertentie
Ster advertentie