Wout2day
KRO-NCRV

Waar moet Wouter heen?

  1. Nieuwschevron right
  2. Waar moet Wouter heen?

Na de gevangenisuitzending is het tijd om verder te kijken! Waar moet Wouter de volgende keer gaan uitzenden? Van welke plek wil jij nog meer weten, welke vragen heb je, waar wil je Wouter naartoe sturen?

Vorige week vroeg Wout je waar je hem naar toe zou willen sturen. En er zijn talloze reacties binnengekomen. Deze week gaat Wouter op onderzoek uit, want wat is er eigenlijk allemaal mogelijk?

Tweede Kamer

Het lijkt veel mensen leuk als Wouter een kijkje gaan nemen in de Tweede Kamer. Hoe gaat het er daar aan toe, wat eten ze in de kantine, hoeveel mensen werken er, hoe gaat zo'n vergadering er aan toe en hoe is het gesteld met de beveiliging? Al deze vragen zou Wouter kunnen beantwoorden als hij een kijkje neemt in de Tweede Kamer. Hij belt met PvdA-politica Lea Bouwmeester, want zij weet veel dingen over de Kamer en heeft misschien wel een ingang daar...

Motorclub

Of wat dacht je van een motorclub? Hells Angels, de Mongols of Satudarah. Is het een gezellig motorrijdend groepje mannen of gebeurt er toch meer binnen de deuren van zo'n clubhuis? Daar binnenkomen lijkt lastig, maar vandaag heeft Wouter de deur misschien toch op een kiertje gezet. Hij belde met Satudarah leider Xanterra Manuhutu....

Boorplatform

Ook een boorplatform is voor veel mensen een locatie waar ze niet dagelijks rondlopen. Want daar komen is al een hele opgave op zich. Hoe ziet het leven er daar uit, hoe slapen de medewerkers, wat eten ze en hoe ziet hun werkdag er uit? Genoeg vragen bij die locatie! Luisteraar Andrew de Bie werkt op een boorplatform en vertelt Wout alvast een beetje wat hij zou kunnen verwachten als hij daar gaat uitzeden.

Ster advertentie
Ster advertentie