Wout2day
KRO-NCRV

Alle highlights uit Wout2Day bij The Passion 2021

  1. Nieuwschevron right
  2. Alle highlights uit Wout2Day bij The Passion 2021

Het is bijna een traditie. Op Witte Donderdag zendt KRO-NCRV The Passion uit. En Wouter van der Goes is er ook dit jaar weer bij! De NPO Radio 2 studio staat backstage, om de cast te interviewen, een kijkje achter de schermen te geven én de tv-uitzending te voorzien van audiodescriptie voor blinden en slechtzienden.

Dit jaar is het thema van The Passion: ‘Ik ben er voor jou’ en ook NPO Radio 2 is er dit jaar voor jou! Wouters uitzending staat geheel in het teken van het grootste muzikale paasevenement van Nederland.

Verteller Humberto Tan over het thema van dit jaar

Het thema dit jaar is 'Ik ben er voor jou'. Humberto Tan, die dit jaar de rol van verteller op zich neemt, deelt zijn persoonlijke blik op het thema van dit jaar.

Tygo Gernandt over hoe goed of slecht Pilatus is

"Je kan hem niet beter of slechter maken, maar je kan hem wel meer mens maken", vertelt Tygo Gernandt, de Pilatus van dit jaar.

Moeder Trijntje Oosterhuis over de rol van Maria

De rol van Maria is natuurlijk vooral de rol van moeder. Trijntje is zelf moeder van 4 kinderen. "Daardoor komt het allemaal heel erg vanuit mijzelf", zegt ze over de rol van Jezus' moeder.

Leo Alkemade vanuit Tilburg op de fiets naar Roermond

Ja, echt waar. Het is sowieso een heel speciale avond voor Leo Alkemade, omdat zijn eigen zoon een rolletje in The Passion heeft!

Freek Bartels wilde Jezus worden na Jesus Christ Superstar

De hoofdrol van dit jaar is voor Freek Bartels, die eigenlijk helemaal niet gelovig is. Toch zorgde de film Jesus Christ Superstar ervoor dat Freek erg geïnteresseerd raakte in het Paasverhaal.

Regisseur David Grifhorst onthult de geheimen van de tv-uitzending

Een drone, opnames, en tóch publiek op een leeg plein. TV-regisseur David Grifhorst deelt zijn geheimen en onthult wat we kunnen verwachten van de tv-uitzendingen.

Ster advertentie
Ster advertentie