Wout2day
KRO-NCRV

Wouter van der Goes verzorgt audiodescriptie tijdens The Passion

  1. Nieuwschevron right
  2. Wouter van der Goes verzorgt audiodescriptie tijdens The Passion

Op donderdag 1 april ruilt Radio-dj Wouter van der Goes zijn studio in Hilversum in voor een plek midden op het Munsterplein in Roermond waar in de avond KRO-NCRV’s The Passion zal plaatsvinden.

Dit jaar is het thema van The Passion: ‘Ik ben er voor jou’ en ook NPO Radio 2 is er dit jaar voor jou! Wouter van der Goes zendt zijn programma op 1 april namelijk uit vanuit het Munster Café in Roermond. De uitzending staat geheel in het teken van het grootste muzikale paasevenement van Nederland. Terwijl het grote podium om hem heen wordt opgebouwd en de soundchecks worden gedaan, spreekt Wouter de castleden van The Passion en komen bijzondere muzieknummers voorbij uit de afgelopen tien edities. Omdat ook dít jaar een jaar wordt zonder publiek, belooft het een bijzondere editie te worden.

Soms zie je meer als je luistert

Na afloop van Wout2Day, verzorgt de Wouter een live audiodescriptie van The Passion. “Op donderdagavond 1 april is The Passion op televisie, maar stel je voor dat je niet kan kijken of omdat je misschien slechtziend of blind bent, dan ben ik er voor jou!” Deze audiodescriptie is vanaf 20.30 uur te horen op NPO Radio 2. KRO-NCRV wil namelijk dat het universele verhaal van The Passion voor iedereen toegankelijk is.

Meer Radio 2 bekenden

Niet alleen Wouter heeft donderdag 1 april een rol bij The Passion. Ook Gijs zal bij dit grote spektakel aanwezig zijn. Hij is namelijk verslaggever en spreekt onder andere met de enige echte Jezus, Freek Bartels van dit jaar.

Foto omslag: Roland J. Reinders

Ster advertentie
Ster advertentie