Wout & Frank
BNNVARA

Paskal Jakobsen over Concert at SEA: 'Als het klaar is, staan we te janken'

foto: Bullet-ray van Olphen
  1. Nieuwschevron right
  2. Paskal Jakobsen over Concert at SEA: 'Als het klaar is, staan we te janken'

Komend weekend barst na drie jaar wachten een nieuwe editie van het festival Concert at SEA los op de Brouwersdam in Zeeland. NPO Radio 2-dj's Wout en Frank belden alvast met festivalbaas en hoofdact Paskal Jakobsen om te controleren of hij er klaar voor is.

Na drie jaar wachten kan je zomaar iets belangrijks vergeten zijn, dus allereerst even een checklist. De toiletten zijn in orde. De zon is besteld, nu nog wachten of hij komt. En ook de catering is geregeld. Niks lijkt het driedaagse festival waar onder andere The Script, Kensington, Krezip, Di-Rect en Bløf optreden meer in de weg te staan.

Zenuwen

Toch is Paskal wel degelijk zenuwachtig voor de optredens die hij daar geeft. Niet alleen voor bezoekers is het eerste festival na twee jaar thuiszitten een spannende en indrukwekkende ervaring, maar ook voor muzikanten is het een bijzonder moment. De Bløf-zanger heeft er de afgelopen jaren regelmatig over gefantaseerd en ziet eigenlijk maar één uitkomst. "Als het klaar is, staan we straks met zijn allen gewoon te janken op dat podium." Daarnaast heeft Paskal dat weekend ook nog het eerste optreden met zijn nieuwe project Musketiers, dat hij samen met Paul de Munnik, Bertolf en Daniël Lohues vormt. Genoeg redenen voor zenuwen dus.

Verder hoor je in onderstaand gesprek ook nog met welke legendarische muzikant Wouter van der Goes op het festival ooit een bijzondere ontmoeting heeft gehad. Daarnaast onthult Paskal wat er is vernieuwd op het festivalterrein.

Heb je geen ticket, maar wil je toch niks missen van Concert at SEA? Goed nieuws, wij zijn er het hele weekend bij! Klik hier om te zien hoe je het festival kan volgen.

Wout & Frank

Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof luiden op vrolijke wijze het weekend in. Luister elke vrijdag van 16:00 tot 20:00 uur naar dit komische duo!

Ster advertentie
Ster advertentie