Wout & Frank
BNNVARA

Snelle over nieuwe EP 1/3: 'Ik heb nog 30 demo's liggen'

foto: Emma Pot
  1. Nieuwschevron right
  2. Snelle over nieuwe EP 1/3: 'Ik heb nog 30 demo's liggen'

Snelle is terug van weggeweest met een nieuwe EP, genaamd '1/3'. Betekent dat dan ook dat er een '2/3' en '3/3' aankomen? De zanger kwam langs bij Wout & Frank om erover te vertellen.

Op de nieuwe EP staan naast single In M'n Bloed, die je al vaker op NPO Radio 2 hoorde, ook vijf nieuwe nummers, zoals Niks Mee Te Maken en Pizza Met Ananas. Over dat laatste liedje was het label van Snelle alleen niet meteen enthousiast. "Die was niet heel populair in de luistersessie met het label, maar ik vond het gewoon lachen." Maar waar gaat het liedje dan over? "Het eerste couplet is hoe ik mijn vriendin heb leren kennen." En wat doe je als dat verhaal daarna wel rond is? Dan beschrijf je hoe het mis kan gaan, door een pizza met ananas te bestellen dus.

2/3 en 3/3

Met een titel als 1/3 klinkt het alsof er binnenkort nog 2 EP's uitkomen. Klopt dat ook? Snelle zegt er het volgende over: "Het eerlijke verhaal is dat ik nog niet zo goed weet wat ik op 2/3 en 3/3 wil hebben. Ik heb gewoon 30 demo's liggen en ik had zin om nu dit te doen."

Verder verklapte Snelle per ongeluk ook nog op welk festival hij deze zomer optreedt, vertelt hij over zijn nieuwe hobby en legt hij uit waarom VanVelzen een Oscar verdient. Dat hoor je in de fragmenten hieronder.

Video niet beschikbaar

Video niet beschikbaar

Wout & Frank

Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof luiden op vrolijke wijze het weekend in. Luister elke vrijdag van 16.00 tot 20.00 uur naar dit komische duo!

Ster advertentie
Ster advertentie