Wout & Frank
BNNVARA

Wout & Frank live vanaf de Zwarte Cross 2023

foto: BNNVARAfoto: BNNVARA
  1. Nieuwschevron right
  2. Wout & Frank live vanaf de Zwarte Cross 2023

De sfeer was goed, de muziek was goed en de mensen waren leuk. Vandaag maakten Wout & Frank uitzending live vanaf het grootste festival van Nederland: De Zwarte Cross. Ze proefden de sfeer op het terrein en ontvingen meerdere artiesten bij hen in de studio.

The Green Monkeys

Deze enthousiaste coverband die ook eigen muziek uitbrengt mocht donderdag de Megatent openen en dat was een feest! Ze vertelden er over bij Wout & Frank.

Bouke

Het afgelopen jaar heeft de carrière van deze man een gigantische vlucht genomen. Hij won Tribute: Battle of the Bands en overdonderd nu met zijn vertolking van Elvis het Nederlandse publiek. Daarnaast stond hij net voor hij bij Wout & Frank langskwam op het Hoofdpodium!

Erik Neimeijer

Er zijn een paar artiesten die bij de Zwarte Cross horen. Ze treden al jaren op en kennen het terrein op hun duimpje. De man die vanmiddag aanschoof bij Wout & Frank stond hier al met de Bökkers maar ook solo blaast hij het publiek hier omver. Wout & Frank spraken hem vlak nadat hij The Bayou afkwam, Erik Neimeijer!

Antoon

Een paar weken geleden spraken Wout & Frank hem al op Concert at Sea en nu is hij hier weer van de partij. Bij Wout & Frank in de studio aangeschoven, is Antoon!

Gaycafé 'De Kast'

Als je in 'De Kast' bent, wil je eigenlijk niet meer uit 'De Kast. Het is er een feest, waar de gehele queer-community wordt gerepresenteerd. Wout & Frank spraken met onder andere Mirte.

Ster advertentie
Ster advertentie