Merijn Scholten

  1. Nieuwschevron right
  2. Merijn Scholten

Columnist bij Spijkers met Koppen

Quote

Ik hoop heel erg dat de Noorderlingen me nog accepteren als ik ooit terug wil.

Merijn Scholten

Beste bezoeker van de Spijkers met Koppen site. Er is gevraagd mij aan jullie voor te stellen en dat doe ik natuurlijk graag.

Ik ben Merijn Scholten, geboren in Assen op 13 december 1983. Mijn lievelingsstad is verreweg Groningen, maar inmiddels woon ik al aardig wat jaren in de door mij zo gehaatliefde Randstad. Ik hoop heel erg dat de Noorderlingen me nog accepteren als ik ooit terug wil.

Ik zat 5 jaar in het cabaret-team van Spijkers met Koppen. Jaren geleden, toen Roel Bloemen er ook nog bijzat. Oh nee wacht, die zit er nog steeds bij! *Kijk bij stukje Roel Bloemen voor meer context.

Toen Maxime Verhagen de politiek verliet en mijn feilloze imitatie van hem ineens waardeloos was geworden besloot ik columnist te worden. Dat doe ik nog steeds met heel veel plezier.

Verder kunt u mij kennen als "die met die krullen" van De Partizanen, het duo dat ik vorm met Thomas - "die met die bril" - Gast. We komen in het hele land dus kijk gerust op www.departizanen.nl. Ik zou het leuk vinden als u komt kijken.

Ik hoop dat uw informatiebehoefte een beetje bevredigd is. Bij vragen bel me gerust.

Ster advertentie
Ster advertentie