NPO Radio 2 Top 2000

Jouw berichtje op tv tijdens de Top 2000? Download de NPO Radio 2 app

  1. Top 2000chevron right
  2. Nieuwschevron right
  3. Jouw berichtje op tv tijdens de Top 2000? Download de NPO Radio 2 app

Jouw berichtje in beeld tijdens de tv-uitzending van de Top 2000? Stuur een app'je met de NPO Radio 2 app!

Top 2000 Alert

Je vindt tijdens de Top 2000 ook nog een andere handige functie in de NPO Radio 2: Top 2000 Alert. Stel een alarm in voor jouw favoriete platen en wij sturen je een melding als ze bijna worden gedraaid!

Dus ben je thuis aan het werk en bang dat je die klassieker van Pink Floyd mist? Wil je dat wij je vertellen wanneer je het kerstdiner moet verlaten voor dat ene nummer van U2? Dan is een Top 2000 Alert jouw nieuwe partner in time. We leggen op deze pagina uit hoe makkelijk het werkt!

Wat kan ik nog meer met de app?

Honderdduizenden mensen gingen je voor en hebben al een tijdje plezier van de vele voordelen van de app:

  • Stuur het hele jaar door een app'je naar de studio
  • Kijk en luister live
  • Jouw berichtje op tv tijdens de Top 2000 of één van onze andere evenementen
  • Al onze podcasts onder één knop
  • Ontvang pushberichten

Stuur een app’je naar de studio

Tijdens Stenders Platenbonanza of Annemiekes A-Lijst dat ene nummer aanvragen dat je al tijden niet hebt gehoord? Je aanmelden voor Barts Top 2000 Shuffle of Pauls Popduel? Een thermomok winnen bij Jan-Willem Start Op? Met onze app stuur je jouw berichtje rechtstreeks naar de dj in de studio!

Kijk en luister live

Met onze app luister je live naar je favoriete programma's, waar en wanneer je maar wil. Maar er is meer: je kan ook eenvoudig terugscrollen naar een bepaald punt in de uitzending. Kwam er dus even een telefoontje tussendoor of wil je dat leuke gesprek van net nog eens terugluisteren? Dat kan! Via de gids & gemist-functie vind je ook heel gemakkelijk oudere fragmenten terug.

Onze podcasts onder één knop

Wil jij elke week als eerste de nieuwe 30 MINUTEN RAUW van Ruud de Wild horen? Of misschien ben je wel benieuwd welke muziek Rob Stenders en Leo Blokhuis deze week tippen in De Verrukkelijke 15. In de NPO Radio 2 app vind je al onze podcasts onder één knop.

Ontvang pushberichten

Was jij dit jaar te laat met stemmen voor de Top 2000? Dat is nu nergens meer voor nodig! Met de app kunnen we je namelijk een pushbericht sturen met belangrijke informatie over één van onze evenementen.

Waar vind ik de app

De gratis app is simpel te vinden als je zoekt op 'NPO Radio-2' in de app- of play store. Downloaden kan ook via onderstaande link:

Download de NPO Radio 2 app voor iOS
Download de NPO Radio 2 app voor Android

Foto omslag: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie