NPO Radio 2 Top 2000

Jouw appje op tv tijdens de Top 2000? Download de NPO Radio 2 app

  1. Top 2000chevron right
  2. Nieuwschevron right
  3. Jouw appje op tv tijdens de Top 2000? Download de NPO Radio 2 app

Wil je tijdens de Top 2000 iemand op een bijzondere manier de groetjes doen of een leuke boodschap sturen? Dat kan, want als je NPO Radio 2 app downloadt en tijdens de Top 2000 een berichtje stuurt, lees je hem misschien wel terug op tv.

Wat kan ik nog meer met de app?

Honderdduizenden mensen gingen je voor en hebben al een tijdje plezier van de vele voordelen van de app:

  • Stuur een app'je naar de studio
  • Jouw appje tijdens de Top 2000 op tv
  • Luister live
  • Het laatste nieuws op zak
  • Ontvang pushberichten

Stuur een app’je naar de studio

Tijdens Stenders Platenbonanza of Annemiekes A-Lijst dat ene nummer aanvragen dat je al tijden niet hebt gehoord? Je aanmelden voor Barts Top 2000 Shuffle of Pauls Popduel? Een oranje hesje winnen bij Jan-Willem Start Op? Met onze app stuur je jouw berichtje rechtstreeks naar de dj in de studio!

Luister live

Met onze app luister je live naar je favoriete programma's, waar en wanneer je maar wil. Maar er is meer: je kan ook eenvoudig terugscrollen naar een bepaald punt in de uitzending. Kwam er dus even een telefoontje tussendoor of wil je dat leuke gesprek van net nog eens terugluisteren? Dat kan! Via de gids & gemist-functie vind je ook heel gemakkelijk oudere fragmenten terug.

Het laatste nieuws op zak

Is er nieuws over de Top 2000? Heeft Ruud de Wild een nieuwe aflevering van zijn podcast 30 MINUTEN RAUW gemaakt? Komt Oasis weer bij elkaar? Met onze app heb je ons laatste nieuws altijd op zak.

Ontvang pushberichten

Was jij dit jaar te laat met stemmen voor de Top 2000 of heb je de NPO Radio 2 Soul & Jazz Lijst gemist? Dat is nu nergens meer voor nodig! Met de app kunnen we je namelijk een pushbericht sturen met belangrijke informatie over één van onze evenementen.

WAAR VIND IK DE APP?

De gratis app is simpel te vinden als je zoekt op 'NPO Radio-2' in de app- of play store. Downloaden kan ook via onderstaande link:

Download de NPO Radio 2 app voor iOS
Download de NPO Radio 2 app voor Android

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie