Simone's Songlines
AVROTROS

Simone spreekt Americana zangeres Kiely Connell in Nashville voor de Songlines Podcast

foto: Kurt Ozan
  1. Nieuwschevron right
  2. Simone spreekt Americana zangeres Kiely Connell in Nashville voor de Songlines Podcast

In de laatste aflevering van de Songlines Podcast in 2021 hoor je de 31-jarige artieste Kiely Connell. Simone spreekt haar in het tuinhuisje van een vriendin, luister mee via de knop hieronder.


Kiely komt oorspronkelijk uit de Amerikaanse staat Indiana en zingt en schrijft de sterren van de hemel in maar liefst 4 octaven. Ze timmert al jaren aan de muzikale weg in Nashville en doet momenteel flink wat stof opwaaien in de Americana wereld met het uitkomen van haar debuut album, Calumet Queen.

In de podcast vertelt Kiely over haar bijzondere connectie met New Orleans. Toen ze daar voor het eerst kwam voelde ze zich meteen thuis. Zonder dat dat zou moeten wist ze precies waar ze alle mooie plekken kon vinden, inclusief route daar naar toe. Daarnaast vertelt Kiely onder meer ook over haar ervaringen met depressie en wat voor impact dat kan hebben op het dagelijks leven. Ze heeft dit prachtig vertaald op nieuwe track The Blues That Really Burn.

Beluister de hele podcastaflevering hieronder:

Denk je aan zelfdoding, of wil je praten over depressie? Neem contact op met 113.nl of bel 0800-0113. Ze zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar.

Simone's Songlines

Je hoort Simone's Songlines iedere vrijdag- op zaterdagnacht tussen 02.00 en 04.00 uur op NPO Radio 2!

Ster advertentie
Ster advertentie