Simone's Songlines

Folk/pop duo Wolf & Moon toeren als moderne nomaden

AVROTROS
  1. Nieuwschevron right
  2. Folk/pop duo Wolf & Moon toeren als moderne nomaden

De bandleden Dennis en Stefany komen met al hun bagage en gitaar naar de tuin van de AVROTROS in Hilversum voor een interview met Songlines producer Chantal Schouten.

Als een soort moderne nomaden toerde het dreamy folk/pop duo Wolf & Moon vrijwel non-stop door de VS, Australië, Engeland, Italië en Duitsland.

Hun nieuwe single ‘Situations’ is nét vers van de pers. Het is een motiverend nummer bedoeld om mensen die vastzitten in een bepaalde situatie “los te zingen”. De prachtige hoes van hun nieuwe album Before It Gets Dark werd gemaakt op een eiland in de Azoren.

Quote

Veel mensen zien onze levensstijl als idyllisch, maar het is wel gewoon keihard werken.

Wolf & Moon

Naast samen muziek maken zijn Dennis en Stefany ook verliefd! Hoe is het nou om 24/7 met elkaar te leven en te werken? “Wij samen staan sterker dan als ik mijn solo carrière doe,“ zegt Stefany. ”Het gaat allemaal zoveel makkelijker en soepeler wanneer we samen zijn dan wanneer je het allemaal zelf moet doen.”

Het brengen van goeie vibes naar huiskamers, kroegen, festivals en podia van alle soorten en maten is waar het om draait voor Wolf & Moon. “Ik geloof echt dat we als mensen veel meer in harmonie en vrede kunnen leven samen,” zegt Dennis. “Creativiteit en artistiek leven inspireren daartoe.”

Wolf & Moon spelen de komende weken in de Popronde en doen eind oktober een eigen show in Cinetol in Amsterdam.

Luister hier de Songline Choice met Wolf & Moon terug:

Ster advertentie
Ster advertentie