Simone's Songlines
AVROTROS

One'sy Muller interviewt zanger Ivan Peroti in de Songlines Podcast

foto: Peter Putters
  1. Nieuwschevron right
  2. One'sy Muller interviewt zanger Ivan Peroti in de Songlines Podcast

Simone is even op vakantie, maar niemand minder dan One’sy Muller neemt de uitzending van Simone’s Songlines over! Ze spreekt met Ivan Peroti in de Songlines Podcast.

Ivan Peroti was zanger van de boyband Sat-R-Day, schreef nummers voor o.a. Ben Saunders, Shary-An en begon een samenwerking met Sven Hammond Soul. Momenteel tourt hij met de band van Candy Dulfer door Europa én hij is sinds kort de zanger van Liquid Spirits. Waar gaat de nieuwe single Mama's House over en wat is zijn favoriete reisplek?

Optimistic

In de podcast gaat het onder meer ook over Ivans hartenplaat. Een plaat die hem hoop geeft op een momenten dat hij op een figuurlijk kruispunt in zijn leven staat. Hij kiest voor Optimistic van August Greene en Brandy, een track die Ivan al in de jaren ’90 diep in zijn hart raakte maar in 2018 opnieuw is uitgebracht met nu de vocals van Brandy. Het nummer heeft een line-up waar je U tegen zegt, vertelt Ivan. “Het zijn de muzikanten die de hedendaagse jazz, soul en r&b naar een nieuw level aan het brengen zijn.” Ivan gaat door dat op momenten waar hij het even niet meer weet of down is dit nummer hem er weer bovenop krijgt: “Het ligt ook aan jezelf of je er in blijft hangen”.

Beluister het hele gesprek hieronder:

Simone's Songlines

Je hoort Simone's Songlines iedere vrijdag- op zaterdagnacht tussen 02.00 en 04.00 uur op NPO Radio 2!

Ster advertentie
Ster advertentie