Roodshow

Nieuw nummer van U2 'The Blackout'

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuw nummer van U2 'The Blackout'

Drie jaar na Songs Of Innocence komt U2 eindelijk met een opvolger! Het nieuwe album gaat Songs Of Experience heten.

EERSTE SINGLE

Op het volledige album moeten we nog even wachten. Meer informatie krijgen we op 6 september, volgens de officiële U2 Facebookpagina. Op die woensdag belooft U2 ook meteen een nieuwe single naar buiten te brengen. Dat nummer zal 'You're The Best Thing About Me' gaan heten.

THE BLACKOUT

Nog vóór de eerste officiële single, komt de band al met een albumtrack: 'The Blackout'. Op woensdag 30 augustus ging de band om 18.00 uur live op Facebook om hun nieuwe nummer te presenteren. Check de beelden hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

MARJOLEIN WAS ERBIJ

De opnames voor de video van 'The Blackout' waren in Amsterdam. Luisteraar Marjolein had het geluk aan haar zijde. Samen met een vriendin mocht ze bij de opname aanwezig zijn. "Ik kan het nog steeds niet helemaal geloven." Zonder precies te weten wat er zou gaan gebeuren stond ze daar ineens bijna vooraan bij het optreden. "Het was echt geweldig!" vertelt Marjolein aan Jan-Willem.

Nieuwe track van U2 en Marjolein was erbij

MYSTERIEUZE BRIEF

Een tijd geleden kregen enkele fans al een cryptische brief in de brievenbus. Er waren enkele woorden uitgelicht: 'Blackout. Het is duidelijk. Wie je echt bent zal naar buiten komen. U2 zal ... uitbrengen op...' Nu is in ieder geval duidelijk waar de brief over gaat!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie