Roodshow

Hooverphonic live bij de Roodshow

  1. Nieuwschevron right
  2. Hooverphonic live bij de Roodshow

Hooverphonic was tijdens de derde Roodshow Late Night Avondvullende Muziekquiz te gast en kwam niet één maar wel twee fantastische nummers spelen. Hun nieuwe single ‘Badaboum’ en de klassieker ‘Mad About You’.

Alex en Raymond van Hooverphonic wilde graag bij Jan-Willem langs komen om te praten over hun nieuwe album ‘In Wonderland’ die sinds vrijdag uit is.
Ze hebben afscheid genomen van zangeres Noémie Wolfs en werken op het nieuwe album met maar liefst 5 zangers en zangeressen. Dit omdat ze soms een liedje schreven met een zanger die ook de demo zongen, die achteraf 'niet te kloppen' bleken. Daarom hebben ze er nu voor gekozen de originele schrijvers ook mee te laten zingen.

Op het nieuwe album staan liedjes die soms al 12 jaar geleden geschreven zijn (zoals ‘Moving’ en ‘God’s Gift’) die al die jaren in de wijnkelder hebben gelegen. “Tijd om die fantastische wijnen uit de kelder te halen” aldus de mannen.

Op hun nieuwe single Badaboum die ze live doen, zingen Kimberly, Pieter en Nina mee.

Kijk hier hoe geweldig dat klonk:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Omdat ze er toch waren deden ze gelijk hun klassieker ‘Mad About You’, en op de vraag van Jan-Willem wat nou het geheim is van dat liedje , vertelden de heren dat het nummer de perfecte balans heeft tussen ingehouden liefde, passie, emotie en mooie strijkers.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie