Roodshow

Goud voor KVR en Nathan Goshen's 'Thinking About It'

  1. Nieuwschevron right
  2. Goud voor KVR en Nathan Goshen's 'Thinking About It'

Niet veel 16-jarigen kunnen zeggen dat ze een Gouden Plaat hebben. DJ Koen van Ravensberg, beter bekend als KVR, kan dat sinds maandag 27 juni wel!

Het is een jongensdroom die uitkomt. Thuis, op zijn kamer, maakte Koen een remix van het akoestische nummer 'Thinking About It'. Hij had de track, waarvan het origineel van de Israëlische zanger Nathan Goshen is, op Soundcloud gevonden en vond het een ideale plaat om aan te knutselen.

Koen zette zijn versie ook op Soundcloud en er werd hem een platendeal aangeboden. We belden hem toen dan nieuws net bekend was, bekijk het fragment hier terug:

Inmiddels zijn we een paar maanden verder, is Koens versie officieel uitgebracht en is 'Thinking About It' al meer dan 18 miljoen keer beluisterd!

Op maandag 27 juni hadden we zowel KVR als Nathan Goshen, die elkaar vorige week voor het eerst hadden ontmoet, in de uitzending te gast. Natuurlijk om hun track live te spelen, maar ze wisten niet dat ze ook een Gouden Plaat in ontvangst mochten nemen! Bekijk het interview en hun dolgelukkige reacties hieronder:

Daarna was het tijd om de track live in de Roodshow te spelen!

Nathan Goshen ft. KVR - 'Thinking About It (Let It Go)'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Een korte versie van de uitreiking van de Gouden Plaat vind je hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie